Infodesign Group lanseaza Evault in Romania!

13 septembrie 2013, 09.54 - Afaceri   IT&C

Bucuresti - 13 septembrie 2013 -

Infodesign Group – Unic Distribuitor al produselor F-Secure Antivirus in Romania, Bulgaria si Republica Moldova – doreste sa anunte adaugarea unui nou partener in portofoliul sau de solutii de securitate a datelor.

EVault, companie din grupul Seagate, ofera servicii complete de back-up si recuperare de date prin intermediul unei tehnologii revolutionare bazate pe infrastructura cloud. EVault combina facilitatile oferite de o solutie cu administrare locala centralizata cu serviciile cloud offsite, oferind cel mai ridicat nivel de siguranta si de securitate. Infiintata in 1997, compania protejeaza astazi peste 150 de petabiti de date pentru cei peste 43000 de clienti, avand o rata de satisfactie de 98% in randul acestora.

Viziunea Infodesign consta in dezvolarea unor relatii indelungate bazate pe incredere, oferirea unor solutii de top pentru cea mai buna protectie a datelor si comunicarea permanenta cu clientii si partenerii nostri. “Identificarea nevoilor din piata IT si oferirea celor mai bune solutii este o practica standard de business pentru noi. Datorita viziunii comune pe care cele doua companii o impartasesc, suntem foarte incantati sa fim reprezentantul oficial Evault pentru aceasta regiune in dezvoltare”, a spus Ileana Ionescu, CEO al Infodesign Group SA. “Parteneriatul cu Infodesign reprezinta un element cheie in expansiunea Evault” a explicat Johan Pellicaan, Managing Director al EVault EMEA.

Lansarea Evault in Romania va avea loc joi, 19 Septembrie la Hotel Howard Johnson, sala Arizona. La eveniment vor participa 2 invitati, Eduards Putra, Channel Sales Manager Eastern Europe si Martin Pesa, Pre-sales Engineer, ce va vor prezenta portofoliul de produse si solutii Evault, precum si o demonstratie  privind functionalitatea acestora. Participarea este gratuita, iar pentru inscrierea la eveniment va rugam sa completati formularul de inscriere.

Despre Infodesign Group

Distribuitor Unic Evault – “The best case for the worst case” si F-Secure – “Protecting the irreplaceable!”

In timp ce va concentrati pe ceea ce este cu adevarat important pentru voi, noi ne asiguram ca sunteti protejati online. De asemenea, va ajutam sa stocati si sa partajati fisierele dumneavoastra importante. Serviciile F-Secure se bucura de increderea milioanelor de utilizatori business si home-users. Fondata in 1988, F-Secure este in prezent companie publica, listata la NASDAQ Helsinki. Infodesign este distribuitor unic F-Secure in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, cu o experienta de peste 20 ani.

Date de contact:

Telefon: +4 021.212.01.76 / 77 / 78

Fax:
+4 021.212.01.79

Mobil:
+ 4 0757 097 997

Cuvinte cheie:  Infodesign  lansare  Evault

Infodesign Group lanseaza Evault in Romania!