COMUNICAT DE PRESA

19 august 2013, 03.45 - Afaceri   Social   Evenimente   Mediu

Bucureşti - 19 august 2013 -

Ecologic 3R, operator economic national, care are ca principal obiectiv dezvoltarea unui management integrat al deseurilor, pentru toate tipurile de ambalaje, a continuat proiectul intitulat “ECOATITUDINEA TA CONTEAZA! FII ECOMAGNIFIC!  COLECTEAZA SELECTIV!”.

Ultimul eveniment s-a desfasurat in Navodari, Judetul Constanta, marti 13 august 2013, incepand cu orele 09.00 in Tabara de copii NAVODARI, in parteneriat cu Donario International, Asociatia ECOVIVERE si SC TABARA NAVODARI SA.

Scurta descriere a acestui proiect ne-a confirmat ca ECOMAGNIFICII sunt peste tot. Copiii stiu sa colecteze selectiv deseurile de ambalaje si au promis ca ii vor invata si pe cei mari.

La eveniment au participat activ peste 150 de copii care au fost incurajati atat de profesorii implicati in organizare, cat si de colegii lor, iar castigatorii au fost rasplatiti cu diplome si multe premii.

Concursurile de fotbal (pe doua categorii de varste, 6-10 ani si 10-14 ani) si stafeta (pe mai multe categorii de varste) au aratat interesul micilor participanti fata de astfel de actiuni, care imbina in mod placut dorinta lor pentru sport si miscare, in general, cu dorinta pentru un mediu curat si au reprezentat o intrecere adevarata intre copiii din judetele Bihor, Buzau, Covasna, Galati, Hunedoara, Olt, Suceava si Bucuresti.

Evenimentul s-a desfasurat prin implicarea directa a Doamnei Profesor Mona Calciu, care a reprezentat pentru organizatori un sprijin real in desfasurarea activitatilor.

Ecologic 3R va continua seria de evenimente si in alte localitati, pentru crearea gestului reflex de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje.

Echipa Ecologic 3R

Cuvinte cheie:  Ecologic 3R  proiect