Echipă pentru Răducu – Eveniment de conştientizare a cazului lui Răducu si de strângere de fonduri necesare tratamentului de recuperare

06 august 2013, 02.23 - Sănătate   Social

Bucuresti - 06 august 2013 - Sâmbătă, 10 August 2013, asociaţia LUPTĂM ÎMPOTRIVA AUTISMULUI, sub egida BISERICII SFÂNTUL NICOLAE din cartierul Titan, organizează evenimentul „Echipă pentru Răducu”. Actiunea se va desfăşura intre orele 10 –13 si 17-20 in Parcul Alexandru Ioan Cuza (intrarea langa Liceul Dante Aligheri) din sectorul 3, Bucureşti.

Pe durata celor şase ore ale evenimentului tinerii Bisericii Sfântul Nicolae, îndrumaţi de Părintele Suiugan Marius Fănel, îşi propun atragerea unui număr cât mai mare de copii si părinţi care să răspundă acestei cauze. Participanţii se vor bucura de activităţile organizate de animatorii care vor lua parte la eveniment printre care face painting, modelare de baloane, diverse jocuri cu premii, atelier de creaţie si pictură. Intrarea la eveniment este liberă.

Echipă pentru Răducu este un eveniment prin intermediul căruia se doreşte conştientizarea oamenilor de cazul acestuia şi de strângerea de fonduri necesare tratamentului care îl ajută să ducă o viaţă normală şi să se integreze in societate. Răducu este un copil de 6 ani, care la vârsta de 2 ani şi 7 luni a fost diagnosticat cu autism, tulburare severă de dezvoltare, de natură neurobiologică. Tratamentul de care el ar trebui să beneficize se ridică lunar la valoarea de 4500RON, sumă pe care parinţii acestuia nu şi-o pot permite.

Echipă pentru Răducu se adresează tuturor copiilor si părinţilor.
Cei interesaţi pot afla mai multe despre aceasta acţiune pe adresa
https://www.facebook.com/events/164154710439000/?notif_t=plan_user_joined si pe site-ul http://www.raducu.ro/.

Asociaţia non-profit Luptăm împotriva Autismului a fost înfiinţată în urmă cu 2 ani şi are ca scop promovarea cazului lui Răducu în rândul oamenilor.

Mulţumim colaboratorilor: Andreea State PFA, Cool Party, Dizemanepe şi Electrictelecom Data Srl .

Persoană de contact: Mihăiţă Moldovan
e-mail: mihaitamoldovan@gmail.com

http://

Cuvinte cheie:  strangere  fonduri  copil  recuperare