Bancpost lansează blogul Ateliere de Idei

Bucureşti - 31 iulie 2013 - Bancpost a lansat astăzi, în variantă beta, blogul Ateliere de Idei (www.atelieredeidei.ro).

„Lansăm acest blog întrucât dorim să găsim noi căi de comunicare cu clienţii noştri şi cu piaţa în general. Dacă în ultimii 22 de ani am făcut acest lucru prin canale tradiţionale consacrate (numărul substanţial de sucursale şi centre de afaceri, canalele alternative de distribuţie – Fastbanking, soluţia de internet banking, reţelele de ATM-uri, de sisteme automate de plată şi de terminale electronice pentru plăţile cu cardul), acum ne-am hotărât să participăm, cu tot angajamentul, la conversaţia digitală. Ideile, opiniile, informaţiile de produs sau, pur şi simplu, pasiunile noastre diverse vor constitui unele dintre temele pe marginea cărora vom discuta pe blogul www.atelieredeidei.ro” – a declarat Anthony C. Hassiotis, Preşedinte Executiv Bancpost.

O premieră în zona blogurilor corporate din România este secţiunea „Învaţă Social Media” care oferă săptămânal vizitatorilor blogului Ateliere de Idei module de training în domeniul promovării produselor şi serviciilor prin instrumentele şi canalele Social Media.

Blogul Ateliere de Idei mai cuprinde secţiunile „Viaţă mai bună” - care va găzdui sugestii din zona life style, „Soluţii pentru tine”- cu oferte bancare pentru clienţii retail, „Soluţii pentru compania ta” – rezervată clienţilor IMM şi corporativi, „Evenimente” şi „Corporate”.

Bancpost este o bancă de top 10 în România, al 5-lea nume de marcă bancar din punctul de vedere al notorietăţii publice, cu o experienţă pe piaţa locală de peste 22 de ani. Banca are 3,000 de angajaţi, o reţea teritorială extinsă de 233 de sucursale, 8 Centre Regionale şi 8 Centre de Afaceri şi peste 1 milion de clienţi corporativi, de retail şi instituţionali pentru care oferă o gamă variată de soluţii financiar-bancare eficiente şi de încredere. Bancpost este o bancă responsabilă care apreciază şi sprijină eforturile de zi cu zi ale clienţilor săi, încurajându-i să-şi urmeze idealurile personale sau de afaceri prin oferirea de soluţii financiare accesibile, pe care se pot baza. În plus, prin intermediul relaţiilor sale bancare cu clienţii corporativi regionali, Bancpost promovează şi facilitează investiţiile străine în România. Bancpost va sprijini în continuare, în mod responsabil, clienţii şi economia românească.

Cuvinte cheie:  Bancpost  lansare  blog

Bancpost lansează blogul Ateliere de Idei