Linie de fabricatie amestecuri reactive pentru sudura conductorilor electrici

25 iulie 2013, 12.22 - Afaceri   Construcţii   Evenimente

Bucureşti - 25 iulie 2013 -

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”

-co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Anunt privind incheierea  proiectului:

Linie de fabricatie amestecuri reactive pentru sudura conductorilor electrici” - TERMITCU

Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Bucuresti, 25 august 2011

Persoana juridica CERMAX 2000 PATENTS SRL  cu sediul în  Bucuresti , str.Prevederii nr.26,bl. G8 , ap. Nr.1,sector III, anunta incheierea la data de 18.02.2013 a proiectului “Linie de fabricatie  amestecuri reactive pentru sudura conductorilor electrici“ – acronim TERMITCU, proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala,  in baza contractului de finantare nr.337 din 02.08.2013 , incheiat cu Autoritatea Nationala de Cercetare Stiintifica  pentru Programul Operational Sectorial ”Cresterea Competitivitatii Economice “  (POS CCE) , Axa  prioritara – 2- Competitivitate prin Cercetare , Dezvoltare Tehnologica si Inovare – O2.3.1. – “Sprijin pentru start – up – urile si “spin – of – urile inovative”

Valoarea totală a proiectului este de 1.094.157 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de  850.000 lei  din care asistenta eligibila nerambursabila prin FEDR este de 705.500 si valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national  144.500 lei.

Proiectul s-a implementat în localităţile  Bucuresti ,Ilfov si Calan ,jud. Hunedoara pe o durată de 17 luni.

Obiectivul proiectului este realizarea unei unitati de productie  moderna pentru materiale , accesorii  si SDV – istica destinate sudurilor condusctorilor electrici cu componente din cupru si alte metale  prin tehnologia aluminotermica cu termit – cupru, pentru o capacitate maxima de productie de 1500 kg / luna amestec reactiv. Materialul produs are caracteristici noi, este realizat pe baza a doua brevete de inventie care promoveaza o noua tehnologie de sudura si un procedeu nou pentru obtinerea materiilor prime componente.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact : Hritac Mircea
Funcţie: manager general