Bucureşti - 16 iulie 2013 -

PROGRAMUL OPERAŢIONAL SECTORIAL “CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII ECONOMICE”

-          AXA PRIORITARA 2 -co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională-

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

ANUNT DE PRESA

BUCURESTI, 17.07.2013

Axa prioritara 2 – „Competitivitate prin cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare” ; Domeniul de interventie 2.3. – „Accesul intreprinderilor la activitati de cercetare-dezvoltare si inovare”;  Operatiunea 2.2.1. – „Sprijin pentru start-up-urile si spin-urile inovative”

Titlul proiectului: GENOME LIFE RESEARCH - CENTRU DE CERCETARE SI DEZVOLTARE APLICATA PENTRU PRODUCEREA DE TRUSE DE ANALIZE GENETICE UTILIZATE IN DIAGNOSTICUL MOLECULAR

Beneficiar: SC Genome Life Research SRL  Incepand cu data de 14.06.2013 , SC Genome Life Research SRL Bucuresti, beneficiaza de asistenta financiara nerambursabila pentru implementarea proiectului, in baza contractului de finantare nr. 478/14.06.2013, semnat cu Organismul Intermediar Ministerul Educatiei Nationale, Directia Generala Organism Intermediar pentru Cercetare. Proiectul are o valoare totala de 980.096,31 lei , valoarea finantarii nerambursabile este de 749.630,00 lei. Perioada de implementare este 20 de luni. Obiectivul proiectului:  dezvoltarea unei truse (kit de testare) de diagnosticare moleculara a infertilitatii masculine si utilizarea acesteia la implementarea unui nou serviciu medical integrat.

Informatii suplimentare se pot obtine de la Directorul proiectului
dr. Florina Raicu
tel. 0745047044