Cabinet Avocat Coltuc a ţinut o conferinţă de presă pe tema “Ce pot face în 2013-2014 în scandalul diplomelor Spiru Haret? Realităţile.”

Bucuresti - 12 iulie 2013 - Joi, 11 iulie 2013, a avut loc conferinţa de presă organizată de către Cabinet Avocat Coltuc, care a avut misiunea de a expune realităţile cu care se confruntă absolvenţii promoţiei 2009 a Universităţii Spiru Haret care nu şi-au primit până la acest moment diplomele.

Evenimentul ţinut în incinta Bucharest Unirii Square Hotel/ Bucharest City Hotel, sala Van Gogh, a adus laolaltă 10 televiziuni şi 15 dintre clientii cabinetului, care nu şi-au primit diploma de la Universitatea Spiru Haret.

În cadrul conferinţei, speakerii, Av. Marius Vicentiu Coltuc, fondator al Cab. Av. Coltuc şi Av. Laura Scutaru, colaborator al Cab. Av. Coltuc, au oferit informaţii absolut necesare pentru absolvenţii afectaţi de acest scandal, cu privire la:

1. Statistica oficială a cazurilor rezolvate cu recunoaştere/eliberare care există în România începand din 2009 până în iulie 2013.

2. Demersurile ce pot fi făcute în acest scandal al diplomelor Spiru Haret.

- Procedura de contencios administrativ pentru recunoaştere/eliberare;

- Procedura de daune morale - unicul caz;

- Procedura de daune interese;

- Procedura în faţa CEDO - În cazurile în care s-a pierdut procesul definitiv şi irevocabil în faţa tuturor instanţelor naţionale.

3. Unificarea jurisprudenţei - căi legale pentru înlaturarea hotărârilor

contradictorii pe fond şi competenţa. Dispozitiile Noului Cod de Procedura Civila.

4. Hotărârile deja caştigate pe recunoaştere, eliberare, în diferite judete.

Despre Cab. Av. Coltuc

Fondat în anul 2005, după o îndelungată experienţă în domeniu, Cabinet Avocat Coltuc a reuşit să se integreze pe deplin în piaţa juridică din România, oferind clienţilor săi servicii profesionale, prompte şi eficiente. Departamente: recuperări creante, litigii, consultanţă, registrul comerţului, marketing şi relaţii cu clienţii.

Persoana de contact
Adelina Ghiţă