Grupul grecesc INTRALOT a obţinut licenţă pentru pariurile prin Internet în Polonia

12 iulie 2013, 01.56 - Afaceri   Sport

Bucuresti - 12 iulie 2013 - Totolotek, filiala grupului grecesc INTRALOT în Polonia, a obţinut de la Ministerul de Finanţe polonez o licenţă de operare a pariurilor prin Internet, valabilă timp de şase ani. Potrivit licenţei acordate, Totolotek le va oferi jucătorilor Pariuri în Cotă Fixă şi jocuri de pariuri sportive mutuale prin Internet, urmând ca serviciile de jocuri interactive să includă şi pariurile în direct.

“Suntem încântaţi să extindem serviciile de pariuri oferite consumatorilor din Polonia. Demararea operaţiunilor interactive în această ţară se înscrie în strategia de exploatare a noi canale de vânzare şi introducerea unor noi metode de joc ca răspuns la aşteptările jucătorilor, în special ale tinerilor. Expertiza noastră globală în domeniul pariurilor, know-how-ul privind jocurile interactive, precum şi experienţa locală sunt o garanţie a faptului că vom creşte cota de piaţă în Polonia, la fel ca şi veniturile”, a declarat Fotis Mavroudis, Managing Director pentru Europa şi Africa de Nord al Grupului INTRALOT.

Operaţiunile interactive ale Totolotek în Polonia, care sunt estimate să demareze în cel de-al patrulea trimestru al acestui an, vor fi dezvoltate cu ajutorul tehnologiei de vârf a INTRALOT si vor complementa operaţiunile derulate cu succes în această ţară.

Totolotek este o companie cu vechime pe piaţa poloneză a jocurilor de noroc şi există în această formă din anul 1992. Totolotek şi-a consolidat poziţia pe piaţă în 2005, când a fost preluată de INTRALOT, devenind unul dintre lideri, cu cele aproximativ 400 de puncte de vânzare la nivel naţional. Astfel, Totolotek a creat peste 1.000 de locuri de muncă şi este un contributor important la bugetul de stat şi la Asociaţia Sporturilor, plătind anual aproximativ nouă milioane de euro.

Despre INTRALOT

Grupul grecesc INTRALOT este lider mondial în domeniul furnizării de sisteme integrate de gaming şi conţinut inovator pentru jocuri, de management al pariurilor sportive şi servicii de gaming interactive pentru companiiile naţionale de loterie. Prezentă în 56 de jurisdicţii, inclusiv România, compania INTRALOT are peste 5.500 de angajaţi şi a raportat în 2012 venituri de 1,4 miliarde de euro.

Cuvinte cheie:  Intralor  licenta  pariuri  internet  Polonia