CIOBANU GEORGE a plecat dintre noi...

27 iunie 2013, 01.15 - Social

Bucuresti - 27 iunie 2013 - Cel care a fost un coleg impecabil, desăvârșit, un familist convins, care și-a iubit soția și copilul mai mult decât orice pe lume, un polițist exemplar. La locul de muncă încerca și reușea tot timpul să-și ducă la îndeplinire toate atribuțiunile postului pe care l-a ocupat. Până mai ieri era împreună cu noi… Azi ne-a lăsat singuri. El s-a îndreptat spre Cel care este Iubire și Lumină, Cuvânt și Viață.

Din 1991 i-au fost încredințate multe misiuni pe care le-a dus la bun sfârșit, iar în calitate de conducător auto a avut multiple curse naționale și internaționale transportând în maxima siguranță sute de oameni.

CIOBANU GEORGE și-a pierdut viața pentru a încerca să-și întrețină familia prin muncă cinstită.

CIOBANU GEORGE era omul care nu uita pe nimeni şi care nu era nepăsător faţă de nimeni. Tot ce făcea, făcea cu inimă bună şi milostivă. Toţi îl respectam şi îl iubeam.

Astăzi, când el nu se mai bucură împreună cu noi, e multă tăcere... Parcă s-a rupt ceva în noi, odată cu plecarea lui… deşi fiecare îl avem în inimă. Dumnezeu, Cel care a văzut cu adevărat inima lui, l-a luat la Sine.

Cu fiecare dintre noi se poate petrece acest lucru la un moment dat… Să vărsăm o lacrimă pentru el. O lacrimă plânsă de către sufletul nostru şi o rugăciune din tot cugetul pentru prietenul, colegul nostru, ne ajută şi pe noi şi pe el. Să fim solidari în fața vieții și a morții.

Vă rog să nu-l uităm! Uitarea este un chin prea greu pentru toţi. Nimeni nu vrea să fie singur şi părăsit. Nimeni nu vrea să fie fără prieteni, fără un sprijin în nevoie.

CIOBANU GEORGE va rămâne în amintirea celor care l-au cunoscut, ca un soț, părinte și polițist devotat în tot ceea ce făcea.

El va rămâne cu noi atâta timp cât noi ne amintim de el cu drag.

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!!!!!

Conducerea Sindicatului Național Uniunea Polițiștilor UNIPOL

Cuvinte cheie:  comunicat  sindicat  politisti

CIOBANU GEORGE a plecat dintre noi...