Medicover lansează în premieră două aplicaţii mobile dedicate clienţilor şi medicilor

Bucureşti - 18 iunie 2013 - Medicover lansează în premieră două aplicaţii mobile “Medicover pentru pacienţi” şi “Medicover pentru doctori”, dezvoltate pentru dispozitivele cu sisteme de operare iOS şi Android, atât în limba română cât şi în engleză.

“Medicover este un partener pe termen lung pentru România şi ne dorim să fim proactivi în faţa noilor oportunităţi din sectorul medical privat, intrând într-o noua etapă marcată de zona digital. Astfel ne-am propus o nouă abordare a clienţilor, axată pe satisfacerea cerinţelor lor actuale ca şi consumatori online. Aplicaţiile dedicate precum şi noua platformă www.medicover.ro vin în întâmpinarea clienţilor, pentru a fi şi mai aproape de ei, oriunde, la orice oră” a declarat John Stubbington, Chief Operating Officer Medicover România.

Aplicaţia “Medicover pentru pacienţi” oferă acces la lista medicilor şi a clinicilor precum şi locaţia celei mai apropiate clinici Medicover, prin sistemul GPS. În premieră în România, dacă eşti deja pacient Medicover, îţi poţi face programare direct din aplicaţie în orice clinică Medicover din România. Programarea se poate salva în propriul tău calendar cu toate consultaţiile stabilite, urmând doar câţiva paşi simpli. Pentru a se programa, pacienţii pot intra direct în secţiunea “Contul meu” de pe noul site Medicover, pot alege locaţia şi medicul pentru următoarea consultaţie şi pot vedea rezultatele analizelor şi investigaţiilor.

Aplicaţia “Medicover pentru doctori” oferă cadrelor medicale acces la programul zilnic de consultaţii şi lista pacienţilor programaţi în fiecare clinică, se poate recomanda un pacient la un alt medic din Medicover şi se poate consulta programul operaţiilor actualizat permanent din sălile de operaţii din Spitalul Medicover.

Cele două aplicaţii se pot descărca gratuit la următorul link: http://www.medicover.ro/aplicatie-medicover

Despre Grupul Medicover în România

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 4.5 milioane de oameni şi 6,000 de companii beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în 12 ţări: România, Polonia, Cehia, Slovacia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Georgia şi Republica Moldova.

Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, are peste 8,500 de angajaţi dintre care 1,000 sunt în România (inclusiv specialiştii Synevo).

Medicover România oferă servicii medicale la standarde europene în Spitalul Medicover din Bucureşti şi în cele 11 clinici proprii din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov, prin centrele de excelenţă şi prin reţeaua de furnizori externi din toată ţara.

Cuvinte cheie:  Medicover  lansare  aplicaţii mobile