Air France te lanseaza in lumea modei, direct la Paris!

17 mai 2013, 01.22 - Afaceri   Monden / Lifestyle

Bucuresti - 17 mai 2013 - Iti doresti sa devii fotomodel? Vrei sa ai un portofoliu realizat de un fotograf profesionist? Cu ajutorul Air France si cu putin noroc, poti castiga o sedinta foto unica, la Paris, in capitala europeana a modei. Fotografiile realizate la Paris te-ar putea lansa in modelling sau ar putea chiar sa atraga atentia agentiilor de moda internationale.

New York, Londra, Paris sunt cele trei repere internationale in lumea modei. Milioane de modele viseaza sa participe la o prezentare de moda din Paris si sa paseasca pe podiumul celor mai renumite case de moda. Concursul “Air France Fashion Flight to Paris” se adreseaza modelelor la inceput de cariera, pasionatilor de modelling si oricarei persoane care are curajul si dedicatia necesare, si vrea sa arate intregii lumi frumusetea si originalitatea sa.

Tot ceea ce trebuie sa faca participantii la concurs este sa trimita, pana pe data de 21 Mai, doua fotografii reprezentative (profil si full body), pe adresa de email mail.newsromania@airfrance.fr

Toate pozele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre un juriu din partea Air France, care va alege 6 candidate pentru faza finala. Cele 6 poze ale finalistelor vor fi incarcate intr-un album special creat pe pagina de Facebook Air France Romania, www.facebook.com/airfrance.ro. Intre 23 Mai si 2 Iunie, pozele vor putea fi votate de catre toti utilizatorii Facebook, urmand ca pe 3 Iunie sa fie anuntat marele castigator.

Premiul consta intr-o sedinta foto profesionista, realizata de fotograful Pál Nánási intr-un decor unic, amenajat intr-o zona nou-inaugurata a aeroportului Charles de Gaulle din Paris. Este o sansa unica nu doar de a colabora cu fotograful de talie internationala Pál Nánási, ci si de a beneficia de o sedinta foto profesionista in capitala modei, Paris.

“Viata mea este dedicata capturarii momentelor” – declara Pál Nánási, “Aceasta competitie este o provocare si pentru mine, datorita locatiei atat de speciale: sedinta foto, care va schimba viata unei fete, va avea loc in cea mai noua zona de boarding, recent inaugurata, a unuia dintre cele mai importante aeroporturi din lume. Astept cu mult interes sa cunosc candidatii. Acest concurs este o oportunitate unica in viata de a-ti indeplini visul.” – a spus fotograful de origine maghiara, al carui nume este legat de sute de fotografii realizate pentru campanii din Ungaria sau internationale dar si pentru reviste de moda precum Cosmopolitan, Elle, La Femme si Men’s Health.

Pentru mai multe informatii despre aceasta competitie si pentru noutati despre concurs, urmariti pagina de Facebook Air France Romania www.facebook.com/airfrance.ro

Despre Air France

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piața pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. In 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri si peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reteaua acopera 243 de destinatii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.

Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numara 19 membri si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 15.500 de zboruri catre peste 1000 de destinatii din 187 de tari. Programul de fidelitate al aliantei SkyTeam se numeste Flying Blue si este lider in Europa, cu peste 21 de milioane de membri.

Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe site-ul http://www.airfrance.ro/

Cuvinte cheie:  Air France  modelling  Paris

Air France te lanseaza in lumea modei, direct la Paris!