Bulboacă & Asociaţii, alături de Asociaţia Telefonul Copilului în cadrul evenimentului caritabil „Gânduri bune purtate de copii”

Bucuresti - 04 martie 2013 - Firma de avocatură Bulboacă & Asociaţii vine în sprijinul Asociaţiei Telefonul Copilului în cadrul unui eveniment caritabil - „Gânduri bune purtate de copii” - organizat în scopul strângerii de fonduri.

Evenimentul are loc în data de 5 martie 2013 la Hotel Marriott din Bucureşti şi este organizat de ATC si Choices - brand autohton de produse vestimentare business şi cocktail realizate sur-mesur.

„Îmi vine în minte un citat a lui Gabriel García Márquez «Copilului i-aş da aripi, dar i-aş permite să înveţe singur să zboare!». Salutăm aşadar iniţiativa organizatorilor acestui eveniment - Asociaţia Telefonul Copilului şi Choices, eveniment care - din punctul meu de vedere - nu face decât să dea aripi copiilor aflaţi în dificultate. Fără aceste aripi, ei nu pot învăţa să zboare. Prin urmare ne-au unit forţele în scopul de a oferi şansa fiecărui copil care are nevoie de ajutor să fie auzit. Ne face o deosebită plăcere să ne alăturăm acestei cauze nobile şi menţionez că implicarea Bulboacă & Asociaţii în susţinerea copiilor aflaţi în dificultate nu este una singulară. Încă de la înfiinţare, am fost şi suntem alături de copiii de la mai multe adăposturi sociale din Bucureşti, pe care îi ajutăm financiar, îi vizităm, cărora le dăruim haine, jucării, mâncare etc. Gestul nostru reprezintă un mic pas în a le oferi acestor copii câteva clipe de bucurie, de a le face viaţa un pic mai frumoasă. Ne bucură fiecare zâmbet primit din partea lor, de aici şi dorinţa noastră de a ne implica în acest proiect”, a declarat Cristina Cazan, coordonatoarea departamentului de marketing şi PR din cadrul Bulboacă & Asociaţii.

"Necesitatea singurului serviciu de asistenţă gratuită pentru copii şi părinţi la nivel naţional, 116 111, oferit de Asociaţia Telefonul Copilului, este reconfirmată an de an de un număr semnificativ de apelanţi. De la nevoia de a fi ajutaţi în cazul unui pericol iminent, la dorinţa de a fi pur şi simplu ascultaţi - nevoile copiilor sunt ascultate, iată, şi de tot mai mulţi oameni generoşi. Mulţumim Bulboacă & Asociaţii pentru implicarea în cauza noastră şi ne dorim ca acesta să fie începutul unui drum pe care să păşim împreună pentru a ajuta toţi copiii care au nevoie de noi", a declarat Cătălina Florea, director executiv al Asociaţiei Telefonul Copilului.

Asociaţia Telefonul Copilului

Cu o experienţă de 11 ani în domeniul protecţiei drepturilor copilului şi ale familiei, Asociaţia Telefonul Copilului este singura organizaţie neguvernamentală, non-profit, din România, care pune la dispoziţia copiilor şi părinţilor o linie telefonică de asistenţă la nivel naţional. 7 zile din 7, între orele 08.00-00.00, Asociaţia Telefonul Copilului răspunde apelurilor copiilor şi părinţilor la 116 111, număr armonizat european. În perioada 21 noiembrie 2001 – 31 ianuarie 2013, un număr total de 1.852.766 de apeluri a fost înregistrat de Asociaţia Telefonul Copilului, iar dintre acestea au fost identificate 40.666 de cazuri care au necesitat intervenţia instituţiilor abilitate. Apelul este oferit gratuit de Romtelecom şi Cosmote.

Pentru informaţii detaliate legate de Asociaţia Telefonul Copilului şi activitatea acesteia, organizaţia poate fi contactată la numerele de telefon: 021 413 00 11 / 0740 111 468, la adresa de e-mail telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro sau puteţi să accesaţi website-ul organizaţiei www.telefonulcopilului.ro.

Bulboacă & Asociaţii

Bulboacă & Asociaţii este o firmă de avocatură din România specializată în dreptul afacerilor, care oferă servicii juridice de înaltă calitate la standarde internaţionale în favoarea corporaţiilor, instituţiilor financiare, antreprenorilor, fondurilor de investiţii etc.

Înfiinţată la începutul anului 2007, Bulboacă & Asociaţii a devenit rapid unul dintre cele mai puternice branduri locale de profil. Activitatea firmei este recunoscută de cele mai importante directoare juridice internaţionale, Bulboacă & Asociaţii ocupând poziţii de top în clasamentul acestora cu privire la zonele de practică în care acordă consultanţă juridică.

O selecţie a celor mai importante tranzacţii ale Bulboacă & Asociaţii în 2012 cuprinde:

Acordarea de asistenţă juridică cu privire la asocierea în participaţiune (joint-venture) între Prio Foods SGPS şi Koninklijke Bunge BV, în vederea achiziţionării participaţiunilor filialelor acestora din România şi a dezvoltării ulterioare în baza unei platforme comune de afaceri (valoarea tranzacţiei peste 100 milioane de euro);

Acordarea de asistenţă juridică cu privire la preluarea de către Mitsubishi Power Systems Europe Ltd. (subsidiara din Londra a grupului MHI) a întregului capital social al Maintenance Partners SRL, subsidiara din România a Maintenance Partners NV - Belgia;

Acordarea de asistenţă juridică Credit Suisse & Barclays PLC în cadrul unei emisiuni internaţionale de obligaţiuni cu emitent suedez în valoare de peste 200 milioane de euro;

Acordarea de asistenţă juridică Romgaz S.A. în legătură cu listarea la bursă a 15% din acţiunile companiei, atât pe pieţele din România, cât şi pe cele internaţionale;

Apărarea cu succes a Allianz Ţiriac Asigurări în faţa Plenului Consiliului Concurenţei în legătură cu o investigaţie pe piaţa fondurilor de pensii private obligatorii (investigaţia a fost închisă fără a se aplica amenzi clientului);

Reprezentarea grupurilor Bunge şi Prio în legătură cu autorizarea unei concentrări economice complexe, constând în crearea unei societăţi în comun;

Acordarea de asistenţă juridică UniCredit Leasing în procesul de gestionare a procedurii de recuperare a debitelor în legătură cu un amplu portofoliu de debitori etc

Cristina Cazan
Marketing Communications Coordinator