Avocatura - ce urmează?

10 decembrie 2012, 02.25 - Afaceri   Evenimente   Justiţie   Avocatură

Bucuresti - 10 decembrie 2012 - Acordăm prea mare importanță schimbărilor din următorii 2 ani, prea mică importanță schimbărilor din următorii 10. Si tendințele care nu țin de recesiune nu o să dispară odată cu revenirea economică.

Soft-uri de recunoaștere vocală, săli de ședință interconectate în timp real, manageri în marile firme care nu sunt avocați, listarea la bursă a companiilor de avocatură. Toate sunt tendinte care vor modifica profesia de avocat, si pe toate vrem sa le discutam la Gala 12.12.12.

Vom arunca o privire curioasă spre viitorul avocaturii si celorlalte servicii profesionale. Vrem să înțelegem cum anume modifică avansul tehnologic structura și cerințele acestor meserii; să discutăm despre corporatizarea firmelor de consultanță (juridică, fiscală ori financiară), de posibilitatea investirii, la cârma unei firme de avocatură, unui manager care să nu fie avocat.

Vom incerca sa anticipam modificarile pe care tinerii Generatiilor Y si Z - oameni care nu cunosc existenta fara iPhone - le vor induce profesiei atunci cand vor patrunde in breasla - una mai degraba potrivnica schimbarii, care functioneaza dupa modelul de precedent: daca nu s-a facut pana acum, probabil ca nu se poate face.

Acestea sunt principalele teme ale evenimentului 12.12.12.

Avem deosebita placere de a va invita miercuri, 12.12.12, Hotel Radisson (Sala Atlas), la un eveniment exclusivist organizat de Revista Romana de Consultanta si legalmarketing.ro si transmis in direct de Money TV.

Accesul se face pe baza de invitatie nominala, incepand cu ora 18.30 (Dress Code Cocktail).

Confirmari: Alina Colomeet – alina@lhm.ro, 0752 202 141

Cuvinte cheie:  eveniment  avocatura  12.12.12