21 de premii Mega Jackpot în valoare totală de 7 milioane de lei

20 noiembrie 2012, 10.05 - Afaceri   Monden / Lifestyle   Social

Bucuresti - 20 noiembrie 2012 - Joi, 15 noiembrie 2012, la doar 10 zile de la anteriorul premiu MEGA JACKPOT, în timpul unei ieșiri cu prietenii, un tânăr din Constanța pasionat de jocuri de noroc a devenit mai bogat cu 247.282,72 RON. Studentul constănțean este cel de-al 21-lea câștigător și a luat marele pot la agenția Stanleybet de pe strada Brizei, lângă bloc FC21. Tânărul se poate considera cu atât mai norocos, cu cât recordmanul mondial Ion „Iron” Oncescu va fi cel care îi va înmâna premiul cel mare marți, 20 noiembrie 2012, la agenția unde s-a câștigat MEGA JACKPOT.

Tânărul jucător de 19 ani este student la Universitatea Maritimă din Constanța, la secția de Navigație și se declară pasionat de jocuri de noroc: „Mi-au plăcut jocurile de noroc de prima dată când le-am încercat, anul trecut. Eu sunt dintr-o localitate aflată la 40 de km distanță de Constanța, locuiesc într-un apartament cu chirie, chiar lângă o agenție Stanleybet și într-o seară am mers cu prietenii mei mai mari și experimentați să-mi arate cum se fac pariuri și cum se joacă la aparate. Chiar unul dintre ei a fost cel care m-a îndrumat și către aparatele MEGA JACKPOT, spunându-mi că au cele mai mari șanse de câștig. Și de atunci, joc numai la ele. Cât despre seara în care am luat marele premiu, pot să vă spun că am avut toată ziua un sentiment ciudat. Chiar și așa, nu mi-a venit să cred când am văzut că am câștigat, am rămas pur și simplu blocat în timp ce toata lumea din jurul meu se agita și mă felicita. Mă bucură nespus acest premiul deoarece a venit într-un moment cum nu se poate mai bun: pot să-mi cumpăr propriul meu apartament în Constanța și mă ajută să mă întrețin pe parcursul facultății. De asemenea, de 1 Decembrie îmi voi duce prietena la munte,” a declarat fericitul constănțean.

MEGA JACKPOT le oferă jucătorilor singurul sistem de jackpot progresiv în reţea din România, un sistem unic la care sunt conectate 200 de aparate din agenţii Stanleybet din toată țară. De la primul MEGA JACKPOT oferit în toamna anului 2010 şi până în prezent, acest sistem a oferit constant premii consistente care au ajuns la o valoare totală de peste 7,5 milioane RON. De altfel, doar de la începutul acestui an, premiile acordate se ridică la peste 4,5 milioane RON. Mai mult decât atât, începând cu luna septembrie, Ion „Iron” Oncescu, de cinci ori campion mondial la skandenberg, a devenit ambasadorul brandului MEGA JACKPOT în România. Astfel, doi campioni își unesc forțele pentru a le oferi românilor șanse reale de câștig și modalități inedite de petrecere a timpului liber.

„Ne bucurăm de fiecare dată când avem un nou câștigător, a cărui viață se schimbă în bine datorită premiului MEGA JACKPOT. Faptul că tânărul constănțean va putea să folosească banii pentru a se întreține în facultate și a-și lua un apartament, reprezintă pentru noi o motivație în plus la scopul nostru de a ne autodepăși mereu și de a continua să asigurăm cele mai bune condiții pentru jucătorii noștri,” au declarat împreună Mario Deaconescu, director executiv Stanleybet România, şi Florian Niculae, director general Westgate România, compania care deține drepturile exclusive pentru sistemul MEGA JACKPOT.

MEGA JACKPOT este o marcă înregistrată Westgate România. Compania a dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, liderul de piaţă din domeniul pariurilor sportive şi nonsportive.

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi departamentul de marketing al:
Westgate România:
Alice Sima – Marketing Manager