Brand-uri şi vedete “high-life”, la 1000 de metri altitudine

Bucureşti - 06 noiembrie 2012 - Sâmbătă, 3 noiembrie 2012, la Hotel INTERNATIONAL Sinaia, a avut loc cea de-a doua ediție a The High Life Party, un eveniment care adună an de an, brand-uri de renume, cu istorie și valori care le-au propulsat în topul celor mai apreciate nume cu produse și servicii care se adresează unui public cunoscător, educat și dornic să primească ceea ce este mai bun.

O petrecere exclusivistă care și-a surprins toți invitații cu o ambarcațiune de mare viteză, cu o lungime de 7 m, lucrată manual din lemn de mahon, adusă de la malul mării, la intrarea în hotelul de 4 stele din Sinaia
Cabral Ibacka, gazda The High Life de anul acesta s-a alăturat atât evenimentului și invitaților cât și valorilor promovate. Mai mult în cadrul evenimentului Cabral a coordonat o licitație de caricaturi ale unor personalități precum Andreea Esca, Dana Săvuică sau Lucian Mîndruță, în urma căreia s-au strâns aproximativ 2.900 de lei, bani care vor acoperi o lună și jumătate de tratament pentru Isabel, o fetiță de numai 5 luni diagnosticată cu stenoză de arteră pulmonară.

Evenimentul The High Life a prilejuit și lansarea unui nou brand în România: INTERNATIONAL Hotels. În cadrul evenimentului a avut loc deschiderea oficială a Hotel INTERNAȚIONAL Sinaia, unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe Valea Prahovei și lansarea unui nou lanț hotelier românesc.

Anul acesta The High Life Party a reunit branduri consacrate ca Bang & Olufsen, Chivas, Class Living, The Grand Avenue, Hermes prin My House Cult, Ioana Șucu - Events Designer, Jaguar, Louis Purple, Neptun Yachts - importatorul Aziumth în România, Silhouette, World Class.

Printre cei prezenți în cadrul evenimetului s-au numărat Andreea Esca și Alexandre Eram, Alessandro Amatto și Amalia Amatto, Dana Săvuică, Iuliana Tudor (TVR), Lucian Mîndruță, Stelios Constantinou (Chronolink - Rolex și Elinas), Șerban Cismărescu (Innova), Ioana Șucu (Ioana Șucu - Events Designer), Camelia Șucu, Gregor Aufhauser (The Grand), Lily Țicu (Silhouette), Andreea Ioniță (World Class), Alex Drăgan (Sarto), Alex Tudoroiu (Marsay), Ionuț Marin (Ego Men’s Fashion), Mircea Solcanu ,Florin Stăncescu și Răzvan Ionescu (Etiquette), Andrei Cristea (Legal Marketing - revista Română de Consultanță) precum și importante figuri din mediul de afaceri din România.

Life on Mars a confirmat nivelul evenimentului prin spectacolul extraordinar susținut pentru cei peste 250 de invitați.

Conceptul The High Life este dezvoltat de People PR Agency și își propune să promoveze brand-uri cu istorie, cu valori autentice și cu o evoluție care face din ele mărci de referință în diferite segmente: de la auto, la audio-video, de la ambarcațiuni la mobilier, de la bauturi si decorațiuni, la portelanuri sau servicii de înfrumusețare și welness.

Oana Tinu
Media Relations Manager