Cel mai important Congres Național de Cardiologie este găzduit de Hotel INTERNATIONAL Sinaia

05 octombrie 2012, 05.11 - Afaceri   Sănătate   Evenimente

Bucuresti - 05 octombrie 2012 - Societatea Română de Cardiologie organizează în perioada 4-6 octombrie 2012 cel de-al 51-lea Congres Naţional de Cardiologie, una dintre cele mai ample manifestări ştiinţifice din România. Evenimentul va avea loc la Centrul de Conferinţe din cadrul Hotel INTERNATIONAL Sinaia.

Congresul Național de Cardiologie, desfășurat în perioada 4-6 octombrie 2012 în Sinaia, este cea mai amplă manifestare științifică din România și se bucură de participarea a peste 50 de personalități medicale europene.

Peste 2000 de medici specialiști vor fi prezenți la sesiunile științifice desfășurate în 7 săli, simultan. Congresul reunește anual cardiologi, dar și chirurgi cardiovasculari, interniști și medici de familie, însă pentru prima dată vor fi prezenți și reprezentanți ai unor profesii cu care se interferează în procesul de îngrijire a pacienților: kinetoterapeuți, dieteticieni și psihologi.

Printre participanți se numără Conf. Dr. Ioan Mircea Coman, Presedinte Societatea Romana de Cardiologie, Dr. Gabriel Tatu-Chitoiu, Viitor Președinte Societatea Română de Cardiologie, Prof. Dr. Dan Gaiță, Președinte Fundatia Română a Inimii, dar și invitați speciali străini: Prof. Dr. Fausto Pinto, Președinte European Society of Cardiology, Prof. Alec Vahanian – Franța, Prof. John McMurray – U.K., Prof. Peter Nilsson – Suedia, Prof. Davor Milicic – Croația.

Prin participarea la ZF Pharma Summit 2012 și găzduirea unora dintre cele mai importante evenimente din sfera medicală cum ar fi: Congresul Național de Endocrinologie, Congresul Național de Cardiologie, Congresul Național de Hematologie, Congresul Național de Oncologie, Hotel INTERNATIONAL Sinaia confirmă încă o dată sprijinul comunității medicale din România.

Informații suplimentare:
Oana Tinu