TjobsRecruit nominalizată la premiile Web Summit, Pioneers Festival si White Bull

01 octombrie 2012, 04.37 - Afaceri   Tehnologie   Evenimente

Bucureşti - 01 octombrie 2012 - TjobsRecruit a fost nominalizată la premiile a trei prestigioase evenimente, dedicate inovatiilor în tehnologie, media si telecomunicatii: Web Summit, Pioneers Festival si White Bull.

Web Summit, sau „Davos for Geeks”, este cea mai mare conferintă europeană dedicată tehnologiei, si va avea loc la Dublin între 17 si 18 octombrie. TjobsRecruit a fost selectată din peste 1000 de companii printre finalistii Electric Ireland Spark of Genius Competition, o competitie a celor mai inovative noi companii din Europa.

Pioneers Festival va avea loc între 29 si 31 octombrie în Viena, TjobsRecruit făcând parte dintre cele 50 de finaliste ce vor intra în competitia Start-up Challenge. Finalistele au fost selectate dintre peste 850 de companii din toată lumea.

TjobsRecruit se numără si printre finalistele White Bull - Pathways to Exit, eveniment ce are loc în Barcelona, la începutul lunii octombrie. Acest eveniment este dedicat companiilor din domeniile tehnologiei, media si telecomunicatiilor (TMT). Cele 60 de finaliste au fost selectate dintre sute de companii TMT europene, conform criteriilor de selectie ale evenimentului.

TjobsRecruit este singura companie românească prezentă în selectia finală a acestor evenimente. Aceste nominalizări sunt o recunoastere a abilitătii noastre de a inova procesul de recrutare si de a asigura cel mai rapid, flexibil si eficient serviciu de pe piată.

Contact:
BRINDUSA CIUCA – PR Manager