Estetica Awards, editia a 4-a, o noua provocare

Bucureşti - 25 septembrie 2012 - Cea de-a 4-a editie a concursul Estetica Awards, mult mai interactiva decat in anii precedenti, a inregistrat o participare in numar mare la votul publicului, optiune introdusa pentru prima data in acest an. Atat participarea numeroasa (peste 2000 de hairstilisti si make-up artisti) cat si implicarea publicului la votarea favoritilor (15 000 vizualizari per categorie, 8.000 like-uri, 3700 de voturi prin sms) au atestat statutul de concurs lider pe acest segment si o dorinta crescuta de confirmare a valorii.

Cele 50 de lucrari nominalizate s-au bucurat, ca in fiecare an, de expunere in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair de la Romexpo, in perioada 20-23 septembrie 2012.

Gala de dercernare a premiilor Estetica Awards i-a adus in scena pe cei 15 mari castigatori ai celor 5 categorii: tunsoare, culoare, avangarda, comercial si machiaj. “Credem ca acest concurs are un aport enorm la dezvoltarea industriei in care ne aflam, la promovarea saloanelor, a stilistilor, crescandu-i astfel renumele, clientela si firesc, incasarile.” –Lucian Miess, publisher Estetica Romania& Republica Moldova.

Momentele artistice ale serii au fost oferite de nume cunoscute ale industriei: Echipele artistice L’Oreal Professionnel-condusa de Ambasadorul Eduard Dabican si CHI-Farouk Systems-condusa de Rocky McCormick, Art Director si trainer oficial Farouk Systems. Acestia au sustinut demonstratii de coafura live pe scena, in timp ce designerul Dana Tanase si-a prezentat cea mai recenta colectie, “Ultrafeminin”. Machiajul pentru prezentarea de moda a fost oferit de Universul DallesGo si Alina Brailescu iar coafurile au fost realizate de GETT’S Artistic Team.

Sponsorii editiei Estetica Awards 2012, in parteneriat cu Romexpo, au fost: BeautyOne, Beauty Box, Fudge,L’Oreal Professionnel, Melkior, Sebastian Professional, Skeyndor, Tudor Cucu, Universul Dalles GO, Wella Professionals.

Cuvinte cheie:  Estetica Awards  concurs  gală  premii