Horaţiu Dumitru, Senior Associate la Muşat & Asociaţii, a primit diploma de excelenţă e-Finance pentru e-jurnalism juridic

23 februarie 2009, 01.34 - Bănci / Asigurări   IT&C

Bucureşti - 23 februarie 2009 - Horaţiu Dumitru, avocat senior în cadrul societăţii de avocatură Muşat & Asociaţii, a primit diploma de excelenţă din partea revistei e-Finance pentru o îndelungată colaborare în domeniul consultanţei juridice adresată firmelor de IT & C, la aniversarea numărului 100 al revistei.

De peste şapte ani, Horaţiu Dumitru realizează pagina de e-Legal Focus, abordând subiecte de interes din zona comerţului electronic, cu extensii în domeniul proprietăţii intelectuale din internet, a protecţiei datelor private în mediul virtual, precum şi al tematicii legate de online gambling, retenţia datelor, licenţele open-source sau libertatea de exprimare pe internet. ”Îmi place să pun publicul românesc avizat în contact cu modul în care instanţele judecătoreşti străine soluţionează dosare aflate la intersecţia dintre drept şi noile tehnologii, în speranţa că erorile şi controversele astfel evidenţiate vor ajuta firmele noastre de IT & C să le evite inclusiv prin recursul la consultanţa oferită de societăţile de avocaţi din România”, spune Horaţiu Dumitru, Senior Associate Muşat & Asociaţii.

Distincţia a fost acordată în cadrul premiilor e-Finance, ajunse anul acesta la a şasea ediţie, care recompensează, conform declaraţiei organizatorilor, eforturile şi impactul produselor, serviciilor, parteneriatelor şi personalităţilor din domeniul tehnologiei informaţiei, comunicaţiilor şi financiar-bancar asupra pieţei din anul 2008.

Expertiza Muşat & Asociaţii pe domeniul IT, Telecom şi Media este recunoscută şi apreciată în mod repetat de publicaţiile internaţionale cu tradiţie în realizarea clasamentelor de avocaţi, firma fiind distinsă cu cel mai înalt calificativ şi încadrată în Band 1 de către prestigiosul ghid Legal 500, în această arie de expertiză. “Recunoaşterea cea mai importantă este cea venită din partea clienţilor noştri. Nu ajungi uşor să câştigi încrederea celor mai răsunătoare nume din IT&C-ul internaţional, şi să te poţi mândri cu un portofoliu de clienţi care include simultan Apple, Google, Yahoo! Amazon Technologies, Oracle, Orange, British Telecom sau AT&T”, spune Cătălin Băiculescu, Co-Managing Partner Muşat & Asociaţii şi coordonator al practicii de IT, Telecom & Media.

Despre MUŞAT & ASOCIAŢII

MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele firme de avocaţi înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 11 parteneri şi peste 85 de avocaţi, la care se adaugă alţi 40 de asistenţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII oferă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului precum şi litigii & arbitraje comerciale.

De peste 19 ani, MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca unii din pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile străine de specialitate recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale. Portofoliul firmei cuprinde peste 2500 de clienţi, mari corporaţii locale sau internaţionale printre care: Enel SpA, ABN AMRO Bank, Fortis Bank, Orange, PPF Investments, European Investment Bank, BERD, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, ING Real Estate, General Electric, General Motors, Intel Corp, Oracle, AON, AT&T, KBC Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Thyssen Krupp, Generali, Immoeast Corporate Finance Consulting, Equest Investment, Petrom, AFI Europe, Electrolux, SBS Broadcasting Corporation, Pepsi, Liebrecht & Wood, Atlas Estates.

Andreea Melinte, Marketing & PR Manager MUŞAT & ASOCIAŢII
Email: andreeam@musat.ro

Cuvinte cheie:  Muşat & Asociaţii diplomă  Horaţiu Dumitru

Horaţiu Dumitru, Senior Associate la Muşat & Asociaţii,  a primit diploma de excelenţă e-Finance pentru e-jurnalism juridic