Ion „Iron” Oncescu devine ambasadorul MEGA JACKPOT. Doi campioni își unesc forțele

05 septembrie 2012, 10.08 - Afaceri   Social   Sport

Bucureşti - 05 septembrie 2012 - Pe 1 septembrie, Ion „Iron” Oncescu, de cinci ori campion mondial la skandenberg, a devenit ambasadorul brandului MEGA JACKPOT în România. Astfel, doi campioni își unesc forțele pentru a promova singurul sistem de jackpot progresiv în reţea din România, sistem care le oferă românilor șanse reale de câștig. Ion „Iron” Oncescu a înmânat două premii MEGA JACKPOT în valoare de peste 500.000 RON în luna august, la interval de doar 2 zile unul de celălalt.

„Mă bucur că, de acum înainte, pot să contribui la consolidarea încrederii în acest sistem de joc. Faptul că sunt acolo să le înmânez marele premiu vine ca o completare la eforturile companiei de a-i răsplăti pe cei care aleg sistemul de joc MEGA JACKPOT. Am încercat și eu aparatele de joc, de curiozitate, și mi se par interesante şi captivante. Și în skandenberg, pe lângă forță fizică și strategie, ai nevoie de noroc. Atunci când se face tragerea la sorți pentru meciuri, ține foarte mult de noroc dacă nimerești un adversar mai puternic din prima sau unul mai slab. Mai mult decât atât, skandenbergul și MEGA JACKPOT au la bază un sistem progresiv de câștig. În skandenberg trebuie să câștigi fiecare meci pentru a ajunge în finală, iar MEGA JACKPOT este un joc în rețea, care îți oferă posibilitatea de a acumula câștiguri pe parcurs. Cât despre câștigarea marelui premiu, cred că o putem compara cu învingerea adversarului în meciul final de skandenberg .” a declarat Ion Oncescu.

MEGA JACKPOT le oferă jucătorilor singurul sistem de jackpot progresiv în reţea din România, un sistem unic la care sunt conectate 200 de aparate din agenţii Stanleybet din toată țară. De la primul MEGA JACKPOT oferit în toamna anului 2010 şi până în prezent, acest sistem a oferit constant premii consistente care au ajuns la o valoare totală de 6 milioane RON. De altfel, doar de la începutul acestui an, premiile acordate se ridică la peste 3,2 milioane RON, reprezentând mai mult de jumătate din suma totală câştigată de la debutul sistemului pe piaţă.

„Pentru noi este o onoare să-l avem alături pe Ion „Iron” Oncescu. La înmânarea ultimelor două premii am observat că, pe lângă bucuria de a pleca acasă cu premiul cel mare, câştigătorii sunt emoționați şi fericiţi să primească felicitările unui campion mondial. Prezenţa lui la înmânarea premiului face momentul mult mai special şi nu de puţine ori, câştigătorii au fost încântaţi să-și încerce norocul la un meci de skandenberg. Faptul că Ion „Iron” Oncescu a devenit ambasadorul MEGA JACKPOT este încă un mod prin care ne dorim să ne surprindem plăcut jucătorii şi să le creem cele mai bune condiţii de joc ”, au declarat împreună Mario Deaconescu, director executiv al casei de pariuri Stanleybet, şi Florian Niculae, director general Westgate România, compania care deține drepturile exclusive pentru sistemul MEGA JACKPOT.

MEGA JACKPOT este o marcă înregistrată Westgate România. Compania a dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, liderul de piaţă din domeniul pariurilor sportive şi nonsportive.

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi departamentul de marketing al:
Westgate România:
Alice Sima – Marketing Manager