Platforma ZFCorporate.ro oferă, începând de azi, toate prezentările din cadrul RoNewMedia – ICEEfest

Bucuresti - 05 iulie 2012 - Principalele prezentări, dezbateri şi workshopuri din cadrul RoNewMedia – ICEEfest – cel mai amplu eveniment dedicat industriei interactive din Europa Centrală şi de Est organizat până acum în România, sunt disponibile începând de astăzi în platforma ZFCorporate.ro.

Accesul în platformă se face contra-cost, pe bază de abonament, dar participanţii la eveniment au acces gratuit la prezentările în format video şi la slide-urile susţinute de fiecare speaker.

Secţiunea RoNewMedia din platforma ZFCorporate poate fi accesată la adresa: http://www.zfcorporate.ro/ronewmedia/. Un video explicativ poate fi accesat aici.

La eveniment au participat peste 90 de speakeri de la companii majore, printre care Facebook, Google, Yahoo!, Microsoft, Orange, Skype, Thomson Reuters, BBC, CME, Samsung, Mediamind precum şi agenţii interactive şi reprezentanţi ai marilor grupuri de media şi comunicare din lume.

ZFCorporate - www.ZFCorporate.ro – este platforma completă de informaţie de business de subscripţie, singurul serviciu specializat dedicat companiilor din toate sectoarele de activitate.

Platforma ZFCorporate – www.ZFCorporate.ro – oferă peste 200 de materiale de business zilnic din peste 11 domenii: Auto & Transporturi; Business Construct; Energie; Bănci & Asigurări; Burse & Fonduri Mutuale; Business Hi-tech; Business Legal; Media & Advertising; Retail & Agrobusiness; Pharma; Turism & Hoteluri.

Cuvinte cheie:  ZFCorporate.ro RoNewMedia ICEEfest