Descoperitul de cont autorizat – o noua facilitate destinata clientilor persoane fizice ai Bancii Comerciale Feroviara

27 iunie 2012, 03.04 - Afaceri   Bănci / Asigurări

Bucureşti - 27 iunie 2012 - Banca Comerciala Feroviara isi completeaza portofoliul de produse prin lansarea facilitatii de tip descoperit de cont, atasata conturilor curente ale persoanelor fizice.

Dobanda este calculata în funcţie de indicatorul ROBOR la 3 luni, la care se adauga o marja de 9,7%. Suma maxima acordata este de 20.000 RON, în limita a 3 salarii nete.

Noul produs este destinat persoanelor fizice rezidente, titulari ai conturilor curente deschise la BCF cu acces prin card de debit si care isi incaseaza salariile in baza conventiilor de virare a drepturilor salariale semnate de catre angajatori cu banca.

Caracteristicile facilitatii de descoperit de cont autorizat:

Moneda: RON
Valoare împrumut: 3 salarii nete, dar nu mai mult de 20.000 RON, in cazul facilitatilor acordate in cadrul conventiilor de salarii încheiate cu BCF
Perioada de creditare: 60 luni
Rata dobanzii curente: ROBOR 3M + 9,7% p.a.

Avantaje:

suma creditata de pana la 20.000 RON, disponibila oricand si pentru orice scop;
acces facil la banii pusi la dispozitie de catre banca, prin intermediul cardului de debit si al serviciului de internet banking – BCFonline;
dobanda se calculeaza numai pentru suma utilizata din descoperitul de cont;
rambursarea se efectueaza automat din salariul care intra in cont;
fara garantii si fara giranti
transparenta – situatia utilizarii sumelor din descoperitul poate fi consultata in extrasul lunar si in aplicatia BCF Online;
operativitate in analizarea solicitarii si timp redus de raspuns.

Despre Banca Comerciala Feroviara

Banca Comerciala Feroviara S.A. a fost infiintata in luna august a anului 2009, cu capital 100% privat romanesc, si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.

In primii doi ani de functionare, accentul a fost pus pe dezvoltarea retelei de distributie, asigurarea unei game complete de produse si servicii si implementarea cadrului operational si procedural. Din 2012, banca se concentreaza pe dezvoltarea comerciala si cresterea sustinuta a portofoliului de clienti, in vederea atingerii unei mase critice care sa asigure realizarea obiectivelor financiare si comerciale.

In acest moment, Banca Comerciala Feroviara S.A. are 18 unitati in 11 orase importante ale tarii si ofera clientilor sai, persoane fizice si persoane juridice, o gama completa de servicii financiar-bancare, in lei si valuta.

Volumul de credite si depozite al Bancii Comerciale Feroviara S.A. a crescut constant de la inceperea activitatii. Conducerea bancii estimeaza atingerea breakeven-ului la finalul acestui an, respectiv dupa numai trei ani de functionare intr-un context economic dificil, fiind create premisele pentru obtinerea de profit in anii urmatori. De asemenea, este vizata si extinderea retelei teritoriale astfel incat sa fie acoperite toate zonele importante ale tarii.

Banca Comerciala Feroviara S.A.
Adresa: Str. Popa Tatu nr. 62A, Tronson A, Sector 1, Bucuresti, România

Cuvinte cheie:  Banca Comercială Feroviară  produse  clienţi