DENT ESTET 4 KIDS continua programul social „Noua ne pasa” la Asociatia Invingem Autismul

Bucureşti - 05 iunie 2012 - DENT ESTET 4 KIDS, prima clinica stomatologica destinata exclusiv copiilor si adolescentilor, a donat incasarile din 1 iunie Asociatiei Invingem Autismul. Actiunea este dedicata copiilor ce sufera de autism si presupune atat donatia financiara, cat si tratamente stomatologice oferite copiilor din acest centru.

Aceasta este doar una dintre multele actiuni incluse in programul activ de responsabilitate sociala „Noua ne pasa” desfasurat din 2008 de catre grupul DENT ESTET. Asociatia Invingem Autismul ajuta la recuperarea a 23 de copii ce participa zilnic la ore de terapie. Scopul vizeaza sustinerea acestor copii atat din partea clinicii DENT ESTET 4 KIDS, cat si din partea pacientilor, care cu aceasta ocazie au participat activ in aceasta actiune sociala.

O parte din reprezentantii DENT ESTET au mers special la centru pentru a sarbatori alaturi de acesti copii prin momente de veselie create de catre doua personaje faimoase, Micky Mouse si Mini. „Suntem bucurosi sa fim alaturi de copiii din cadrul centrului Invingem Autismul. Incercam sa le oferim un prilej de bucurie si, totodata, sprijin pentru a putea beneficia mai departe de terapiile necesare dezvoltării lor. Stim cat este de important ca acesti copii sa beneficieze de ajutor specializat astfel încat sa aiba aceleasi sanse precum toti copiii”, declara Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Actiunea se bucura de sprijinul actritei Manuelei Harabor, mama lui Andrei, diagnosticat cu autism. „Consider ca este foarte important ca micutii de la centru vor face cunostinta cu medicii stomatologi pediatri, care stiu sa interactioneze cu ei si care ii vor ajuta sa isi invinga temerile”, a declarat actrita Manuela Harabor.

Actiunea de 1 iunie face parte din programul social „Noua ne pasa”, prin care DENT ESTET a mai sustinut Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor, Inimi Deschise si Heart of Hope. Pana in prezent, peste 50 de copii de la Salvati Copiii au beneficiat de consultatii si tratamente. De asemenea, DENT ESTET este alaturi de copiii din cadrul SOS Satele Copiilor si de la Fundatia Inimi Deschise, carora le ofera permanent consultatii de specialitate.

In acelasi timp, prin programul educational pentru copii ”Sa crestem zambete sanatoase”, desfasurat cu sprijinul Inspectoratului Scolar General Bucuresti, peste 2000 de copiii din 30 de scoli si 62 de gradinite bucurestene au beneficiat de „Happy Visit”, respectiv de o vizita distractiva la clinica DENT ESTET 4 KIDS, cursuri de igiena orala si consultatii gratuite. In plus, grupul DENT ESTET organizeaza de 3 ani workshopuri educationale gratuite pentru parinti numite Dental Care Parenting pentru crearea unei relatii mai bune de comunicare parinte – copil – medic.

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piaţă în servicii medicale stomatologice, având o tradiţie de 13 ani. Grupul înglobează 4 clinici dentare, dintre care una destinată exclusiv copiilor, toate oferind servicii dentare complete, efectuate de o echipă de medici experţi ce beneficiază de cea mai avansată tehnologie din domeniul stomatologic. DENT ESTET 4 KIDS este prima clinică din Europa de Est destinată exclusiv copiilor.

Cuvinte cheie:  DENT ESTET  program  social  Noua ne pasa