Selgros participă cu o delegaţie numeroasă la prima ediţie a Corporate Games România

24 mai 2012, 09.10 - Afaceri   Sport   Evenimente

Bucureşti - 24 mai 2012 - Compania Selgros Cash&Carry România va fi reprezentată de o delegaţie de 113 sportivi la prima ediţie derulată în România a evenimentului sportiv Jocurile Corporatiste. Echipa care va reprezenta compania Selgros la Corporate Games 2012 este alcătuită exclusiv din angajaţi ai companiei, selecţionaţi în urma antrenamentelor interne. Sportivii de la Selgros vor concura, individual şi pe echipe, în competiţiile de tenis de masă, înot, atletism, baschet, fotbal, karting, tenis de camp, biliard şi bowling.

“Corporate Games” este un festival multisportiv asemănător unor Jocuri Olimpice, la care se pot înscrie angajaţii, clienţii, furnizorii, familiile şi prietenii angajaţilor din companii comerciale şi organizaţii neguvernamentale. Festivalul are o tradiţie de 23 de ani şi se derulează anual în 53 de oraşe din 25 de ţări de pe cinci continente. Întrecerile mondiale au adunat până acum la start peste 20.000 de organizaţii şi un million de sportivi, care au concurat în probe specifice în 73 de sporturi. În România, prima ediţie a Jocurilor Corporatiste va avea loc la Bucureşti, în perioada 24-27 mai 2012 şi va găzdui întreceri la 14 discipline sportive.

Liderul echipei Selgros de tenis de masă, Dan ROŞU, a sintetizat obiectivele echipei: "Sportivii din delegaţia Selgros vor participa la Corporate Games 2012 pentru a demonstra că spiritul de echipă, fair-play-ul, mişcarea pentru sănătate şi încurajarea performanţei sunt valorile care ne mobilizează în fiecare zi. Suntem convinşi că ne vom distra şi vom câştiga noi prieteni şi parteneri."

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc, unde a început activitatea în anul 2001 şi deţine în prezent 19 magazine. Selgros face parte din grupul elvețian TransGourmet Holding SE, care este a doua companie ca mărime în Europa, în sectorul de comerţ cash&carry şi food service.

Braşov, 23 mai 2012

CONTACT: