Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale Daniel Constantin va participa la Conferința internațională infoALIMENT 2012

Bucureşti - 21 mai 2012 - Domnul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, și-a confirmat prezența la Conferința Internațională infoALIMENT 2012: CARNE SI LAPTE; Piaţa, Producator, Profitabilitate – in contextual provocărilor actuale, care va avea loc la Poiana Brașov în zilele de 13 și 14 iunie 2012.

În dimineața zilei de 13 iunie, la ora 9,30, domnia sa va deschide lucrările Conferinței, alături de doamna Claudia Bocean, Director General al infoALIMENT și al revistelor Fabrica de Carne și Fabrica de Lapte, după care va susține comunicarea cu titlul ”2012, an esențial pentru fermierii și procesatorii României”.

Ulterior comunicării, ministrul Agriculturii va răspunde întrebărilor participanților, manifestându-și disponibilitatea pentru a intra în dialog cu cei prezenți, pe toată durata prezenței domniei sale la lucrările Conferinței.

Mai multe informatii despre conferinta la

Cuvinte cheie:  Ministru  Agricultură  Daniel Constantin  participare  conferinţă  infoALIMENT