MEGA JACKPOT a acordat peste 1 MILION lei în decurs de două săptămâni

Bucuresti - 17 mai 2012 - Marți, 15 mai 2012, când toată lumea încerca să se adăpostească de furtună, în agenția Stanleybet din București, șos. Olteniței nr. 111, un nou jucător a câștigat premiul Mega Jackpot, devenind astfel mai bogat cu 244,733,43 lei. Acesta este al doilea MEGA JACKPOT din luna mai, după ce, la începutul lunii, un bucureştean de 45 de ani a plecat acasă cu un MEGA JACKPOT de 791.181,52 de lei. Noul premiu este încă o dovadă a șanselor reale de câștig pe care le oferă sistemul de joc MEGA JACKPOT și a faptului că oricine poate avea noroc chiar și atunci când se așteptă mai puțin.

„Mi-au plăcut întotdeauna jocurile de noroc şi în special aparatele de joc, dar nu am crezut că voi avea vreodată șansa să iau marele premiu. Deși am mai câștigat ocazional câteva sute de lei, am jucat tot timpul de plăcere și numai când aveam puțin timp liber. Chiar și acum, am jucat doar 10 lei în timp ce așteptam un prieten să-și ridice banii câștigați la pariuri. Inițial am avut impresia că am pierdut, iar când a apărut și al cincilea King Kong a trebuit să îmi întreb prietenul dacă nu visez. Știam că s-a mai dat un premiu MEGA JACKPOT foarte mare acum două săptămâni și îmi imaginam că nu aș avea cum să-l câștig eu la un interval de timp așa de scurt. Nici acum nu îmi vine să cred ce mi se întâmplă și nu pot să mă gândesc decât că pot, în sfârșit, să-mi ajut familia, să-mi cumpăr mașina pe care mi-o doresc de multă vreme și să pun niște bani deoparte”, a declarat cel de-al 12 câştigător al premiului Mega Jackpot.

MEGA JACKPOT le oferă jucătorilor singurul sistem de jackpot progresiv în reţea din România, un sistem unic la care sunt conectate 200 de aparate din agenţii Stanleybet din toată țară. De la primul MEGA JACKPOT oferit în toamna anului 2010 şi până în prezent, acest sistem a doborât record după record pe piaţa locală, oferind constant premii consistente care au ajuns la o valoare totală de peste 1 milion de euro. De altfel, doar de la începutul acestui an, premiile acordate se ridică la peste 2 milioane de lei, aproape jumătate din suma totală câştigată de la debutul sistemului pe piaţă.

„Câştigul acesta se adaugă listei de premii cu care ne-am obişnuit jucătorii din momentul lansării MEGA JACKPOT în agenţiile Stanleybet ”, au declarat împreună Mario Deaconescu, director executiv al casei de pariuri Stanleybet, şi Florian Niculae, director general al Westgate România, compania care deține drepturile exclusive pentru sistemul MEGA JACKPOT. „Ne bucurăm de fiecare dată când avem un nou câștigător deoarece, pentru noi, acest lucru reprezintă o confirmare a serviciilor de înaltă calitate pe care le oferim jucătorilor noștri și a faptului că acest sistem este într-adevăr unic pe piață.”

MEGA JACKPOT este o marcă înregistrată Westgate România. Compania a dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, liderul de piaţă din domeniul pariurilor sportive şi nonsportive.

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi departamentul de marketing al:

Westgate România:
Alice Sima – Marketing Manager