Intralot a lansat soluţia revoluţionară de gaming “Tap’N’Play”, disponibilă pentru utilizatorii de smartphone şi tabletă

Bucuresti - 16 mai 2012 - Compania grecească Intralot, prezentă şi în România, a lansat o soluţie revoluţionară de gaming, “Tap’N’Play” (Atinge şi Joacă), care le va permite utilizatorilor acces nelimitat, oricând şi de oriunde, la jocurile de noroc favorite.

“Tap’N’Play” foloseşte orice suprafaţă ca portal pentru o experienţă interactivă de gaming de neuitat. Jucătorii au, de acum, acces oricând şi oriunde la o gamă nelimitată de jocuri de noroc, pe care le pot accesa de pe propriul smartphone sau tabletă, cu condiţia ca acestea să aibă incorporată tehnologia inovatoare New Field Communication (NFC).

Primele jocuri disponibile fac parte din familiile “GameTrails” şi “GameSpot” şi, datorită tehnologiei NFC, răspund nevoii tot mai mari de mobilitate a jucătorilor.

“Sunt încântată să vă prezint soluţia Tap’N’Play ca un prim exemplu a ceea ce înseamnă pentru noi conceptul “Universal Game Experience”. Am reuşit să construim practic o comunitate în care jucătorii, jocurile, telefoanele mobile şi tabletele, precum şi agenţiile loto sunt conectate natural”, a declarat Vali Bouligaraki, Director General pentru Jocuri şi Marketing la Intralot.

Soluţia „Tap’N’Play” este extrem de benefică pentru companiile loto, oferindu-le posibilitatea să îşi îmbogăţească portofoliul jocurilor de noroc interactive, care acum nu sunt disponibile în reţeaua agenţiilor tradiţionale. În plus, această soluţie respectă mediul înconjurător, deoarece le permite jucătorilor să încaseze banii câştigaţi fără să fie nevoie să prezinte biletul de hârtie.

Soluţia „Tap’N’Play” a fost prezentată recent la Amsterdam şi , odată implementată de loterii, poate fi folosită de jucători nu doar în agenţiile loto, ci şi în staţiile de autobuz, la metrou, în aeroporturi, pe stadioane, 24 de ore din 24, prin intermediul unor terminale amplasate oriunde se consideră oportun.

Aveţi smartphone sau tabletă? Tot ce trebuie să faceţi pentru a juca este să mergeţi la terminalul respectiv şi, apropiind telefonul de „eticheta” (tagul) Tap’N’Play, vă conectaţi automat la reţeaua de jocuri, prin intermediul tehnologiei Near Field Communication.’

Cuvinte cheie:  Intralot  lansare  jocuri