ZIARUL FINANCIAR lanseaza ANUAR PIATA AUTO 2012

Bucureşti - 03 mai 2012 - ZIARUL FINANCIAR lanseaza JOI, 3 mai, prima editie a ANUARULUI PIATA AUTO 2012, un instrument vital al profesionistilor din piata auto si a celor din industriile conexe.

ANUARUL PIATA AUTO 2012 este sursa de informatie care vorbeste exhaustiv despre afacerile din industria auto, despre trendul ascendent sau descendent al acestora de anul trecut, despre investitiile sau noile locuri de munca de pe piata auto, de anul acesta. Cuprinde un ghid al etapelor procesului de „inspectie auto” si analize comparative ale pietei auto romanesti cu cele vestice. ANUARUL PIATA AUTO 2012 va pune la dispozitie si o statistica a numarului de clienti din service, pentru mai multe branduri auto comercializate in Romania. Leasing-ul, pretul benzinei, statisticile referitoare la vanzari sunt subiecte pe care le veti gasi tratate in ANUARUL PIATA AUTO 2012.

Teme abordate:

Cele mai bune ofrete din piata de la „Rabla“ la Premium;

Cele mai importante lansari auto din acest an;

Cei mai mari jucatori din piata auto, locala.

“Daca piata nu-si va reveni pana la finele anului, 2012 ar putea fi cel de-al cincilea an consecutiv de declin; daca isi va reveni, pe langa intrarea in scena a inca unui producator auto, am avea si o revenire a pietei pe un trend ascendent” este de parere Bogdan Alecu, editor ZIARUL FINANCIAR.

ANUARUL PIATA AUTO 2012 va fi distribuit in data de 3 mai 2012, impreuna cu ZIARUL FINANCIAR, abonatilor acestuia si, incepand cu data de 4 mai, va putea fi comandat online, in format pdf, la pretul de 30 lei. In perioada 03 - 31 mai ANUARUL PIATA AUTO 2012 in varianta tiparita va fi disponibil in retelele Inmedio si Relay.

ZIARUL FINANCIAR este brand-ul de referinta al pietei de business romanesti. ZF isi revendica pozitia de cel mai puternic ziar de business din Romania prin credibilitate, prospetime si exclusivitate a informatiilor, adecvare pe target, tratare in adancime a temelor de business. ZIARUL FINANCIAR ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie prin stiri, analize si articole de opinie. Lider al presei de business din Romania, ZF se caracterizeaza prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate si echidistanta.

ANDRA RADU
PR & Events Manager
Business Division
MEDIAFAX GROUP