Doneaza, fiecare leu conteaza !

24 aprilie 2012, 12.27 - Afaceri   Social   Evenimente

Bucureşti - 24 aprilie 2012 - cora România adună ban cu ban pentru opt asociaţii umanitare din Bucureşti şi din ţară în cadrul campaniei “Luna cora, Luna Inimilor Deschise”.

Timp de trei luni, din 1 mai şi până pe 1 august, clienţii celor opt hipermarketuri cora pot dona direct la casele de marcat orice suma doresc în beneficiul unei asociaţii umanitare. Sumele stânse de magazine vor fi completate de donaţii generoase din partea cora.

Astfel, donaţiile clienţilor cora Pantelimon merg la asociaţia Pro Vita, cele de la cora Lujerului – la Sfântul Stelian şi cele de la cora Sun Plaza – la Salvaţi Copiii. În ţară, magazinele cora vor direcţiona donaţiile clienţilor în felul următor: cora Cluj Napoca către Little People, cora Drobeta – Turnu Severin către Asociaţia Handicapaţilor Fizic - Filiala Mehedinţi, cora Baia Mare la Fundaţia Somaschi, cora City Park Constanta la Holt România, iar cora Arad la Domus Caritas.

Sumele stranse de fiecare magazin vor fi permanent publicate pe site-ul cora.

Detalii despre “Luna cora, Luna Inimilor Deschise” în hipermarketul tău cora şi pe www.cora.ro.

Ana Maria Florea, Responsabil PR cora România
aflorea@cora.ro

Cuvinte cheie:  cora  hipermarket  campanie