Avantgarden 3 Brasov lanseaza pe piata o oferta de colaborare pentru agentiile imobiliare

20 aprilie 2012, 01.33 - Afaceri   Social   Evenimente   Imobiliare

Bucureşti - 20 aprilie 2012 - Dezvoltatorul Maurer Imobiliare SRL demareaza un proiect de colaborare cu agentiile imobiliare interesate de promovarea proiectului Avantgarden 3 Brasov.

Parteneriatul va consolida interactiunea dintre potentialii cumparatori, agentii si dezvoltator, prin:

· promovarea transparenta a unui cartier de locuinte noi construite la standarde ridicate

· un raport corect intre calitate si pret

· acordarea unor conditii de plata avantajoase viitorilor proprietari

· garantia unor tranzactii corecte

Conditii colaborare

Pentru agentiile interesate de colaborare in vederea vanzarii de locuinte in ansamblul rezidential Avantgarden 3, dezvoltatorul ofera comision de 2% din valoarea locuintei vandute.

Agentiile trebuie sa isi insoteasca clientii in cartier, unde vor fi preluati de unul dintre agentii societatii. Acestia le vor prezenta clientilor atat oferta, cat si toate informatiile necesare privind achizitia printr-un eventual credit. Pentru fiecare contract incheiat cu clientii agentiilor colaboratoare, acestea vor primi comision de intermediere de 2% din valoarea locuintei contractate. Comisionul va fi virat in contul colaboratorilor imediat dupa achitarea avansului de catre cumparator. Pentru o buna colaborare si pentru a nu fi evitate de catre potentialii clienti, agentiile nu trebuie sa perceapa comision de vanzare de la cumparator.

Despre Avantgarden

Situat în nordul Braşovului, cartierul Avantgarden se intinde pe o suprafata de 16,5 ha. Din aceasta suprafata proiectul Avantgarden 3 ocupa 9,5 ha, avand in plan construirea a pana la 1500 de locuinte, in blocuri de 5, 7 si 8 etaje. Demararea constructiilor a inceput in iulie 2009, iar pana in prezent au fost finalizate 8 blocuri, insumand 692 de locuinte finalizate. Peste 900 de locuinte vandute in cei 3 ani de la demararea proiectului imobiliar Avantgarden 3!

Ansamblul pune la dispoziţia locatarilor toate facilităţile: acces la mijloacele de transport în comun urban şi interurban, spaţii verzi, grădiniţe şi şcoli, locuri de joacă pentru copii, magazine, centre comerciale şi de agrement.

Puterea financiară a dezvoltatorului oferă clienţilor săi oportunitatea achiziţionării locuinţelor in condiţii de siguranţă deplină, proiectul fiind susţinut prin autofinanţare. Proiectul Avantgarden 3 se realizeaza fara angajamente bancare, deci nu există ipoteci.

Cu sprijinul programului Prima Casa, in Avantgarden 3 Brasov se pot achiziţiona locuinte cu cel mai mic avans si cele mai mici rate lunare de pe piaţă*:

Garsoniera, 55,64 mp construiti: 31.500 euro cu avans 2000 euro si rata 150 de euro
Apartament 2 camere, 69,16 mp construiti: 41.500 euro, cu avans 2000 euro si rata 204 euro
Apartament 3 camere, 80,61 mp construiti: 53.500 euro, cu avans 2600 euro si rata 265 euro
*Ratele sunt calculate pe o perioada de 30 de ani, sunt estimative si valabile prin accesarea unei locuinte prin programul Prima Casă.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe urmatoarele coordonate:
AVANTGARDEN 3 Brasov
Str Albatrosului, Nr. 11