NIKE MERCURIAL VAPOR VIII – CREAT PENTRU VITEZA EXPLOZIVA

18 aprilie 2012, 05.28 - Afaceri   Social   Sport   Tehnologie

Bucuresti - 18 aprilie 2012 - De peste un deceniu, ghetele Nike Mercurial stabilesc noi standarde tehnologice pentru ghetele de fotbal. Tehnologia de ultima ora a fost folosita pentru a realiza o gheata usoara si confortabila. Acum, Mercurial Vapor VIII duce inovatia la un nou nivel, cu o gheata reproiectata si realizata pentru a oferi viteza exploziva.

Mercurial Vapor VIII reprezinta o combinatie rafinata de inovatie si stil. Gheata ofera confort, precizie si aderenta intr-un design indraznet. Culoarea “bright mango” si noul vizual din zona calcaiului te vor scoate in evidenta pe terenul de joc.

Noul model are forma anatomica si a fost reproiectat pentru a fixa foarte bine piciorul si a evita miscarile nedorite ale acestuia. O atentie deosebita a fost acordata zonei calaciului care este mai moale, are un design minimalist si imbunatateste confortul si precizia.

Cristiano Ronaldo a purtat intotdeauna ghete Mercurial iar acest ultim model reuseste sa atinga din nou standardele pe care si le doreste. “Aceasta gheata este perfecta pentru mine. Pot depasi in viteza adversarii. Gheata imi ofera viteza si aderenta de care am nevoie fara a afecta suportul si confortul. De asemenea, se potriveste perfect stilului meu” – afirma Cristiano.

Pentru cresterea confortului au fost aduse mai multe imbunatatiri, una dintre ele vizand protectia degetelor cu ajutorul unei structuri speciale. Cea de a doua imbunatatire urmareste scaderea greutatii ghetei pana la valoarea optima de 185 grame, cu ajutorul suprafetei exterioare realizate din microfibra Teijin®, care este rezistenta si foarte usoara. Teijin-ul are flexibilitatea pielii intoarse, creste controlul balonului si precizia executiilor tehnice.

Aderenta este foarte importanta atunci cand scopul final este viteza exploziva. Este destul de greu sa lupti impotriva a unsprezece adversari, nu ai nevoie ca si gazonul sa fie adversarul tau. Aceasta gheata este construita pentru viteza si pentru jucatori care fac schimbari rapide ale directiei de alergare.

Crampoanele duble din spate ajuta la elibererea rapida din gazon, in timp ce designul asimetric si configuratia crampoanelor permit un start exploziv. Crampoanele lamelare sunt pozitionate precis si ajuta jucatorii la schimbarea directiei.

Structura din fibra de sticla realizata in doua straturi ofera stabilitate piciorului si permite accelerari rapide.

Nike a realizat noua gheata Mercurial Vapor VIII pentru jucatorii care isi doresc mereu actiuni explozive.

Pentru detalii suplimentare:
Ionuţ IONESCU