OMNIASIG deschide un nou Centru de Daune la Piteşti

03 decembrie 2008, 03.36 - Bănci / Asigurări

Bucureşti - 03 decembrie 2008 - OMNIASIG Vienna Insurance Group a deschis oficial ieri, 2 decembrie 2008, un nou Centru de Daune în judeţul Argeş, la adresa Str. Războieni, nr. 37, Piteşti. Acest nou Centru de Daune funcţionează în parteneriat şi în sediu comun cu Biroul Poliţiei Rutiere de Accidente Uşoare.

OMNIASIG este compania care a introdus în România în 2006 conceptul de Centru de Daune, în Bucureşti. Centrul de Daune Bucureşti a adus în premieră pe piaţă conceptul de sediu funcţional în parteneriat cu Poliţia Rutieră, în care clienţii care au avut un accident de maşină pot obţine autorizaţia de reparaţie de la Poliţie şi îşi pot şi deschide în acelaşi timp dosarul de daună.

Pe lângă cele din Piteşti şi Bucureşti, OMNIASIG mai are alte 11 Centre de Daune şi în oraşele: Arad, Baia Mare, Cluj, Deva, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Satu Mare, Târgovişte, Târgu Mureş şi Tulcea. Patru dintre acestea îşi desfăşoară activitatea în parteneriat şi în sediu comun cu un birou al Poliţiei Rutiere.

Noul Centru de Daune din Piteşti aparţine de Sucursala OMNIASIG Argeş, care are în prezent 70 de angajaţi, îşi desfăşoară activitatea prin 5 agenţii şi 3 puncte de lucru şi este una dintre cele mai importante sucursale ale companiei.

„Odată cu deschiderea acestui nou Centru de Daune, OMNIASIG demonstrează încă o dată că preocuparea principală a companiei noastre este să le asigurăm întotdeauna clienţilor un nivel ridicat de servicii şi confort. Vrem să fim alături de ei atât în momentele fericite, cât şi în cele grele, atunci când vin la noi pentru soluţionarea unei daune. Aşa a apărut şi ideea unui Centru de Daune în care clientul poate rezolva două aspecte deodată, economisind astfel timp şi costuri suplimentare”, afirmă Constantin Toma, Preşedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group, prezent la evenimentul de inaugurare.

OMNIASIG este prezentă pe piaţa asigurărilor din România de 13 ani. Din 2005, compania a devenit membră a Vienna Insurance Group, dovedind astfel că se poate ridica la standardele internaţionale ale grupului austriac. În prezent, OMNIASIG este pe locul al doilea în România, cu o cotă de piaţă de 17,19% pe segmentul asigurărilor generale. Vienna Insurance Group, prin toate companiile deţinute, este pe primul loc pe piaţa asigurărilor din România.

Vienna Insurance Group este unul dintre grupurile de asigurări lider în Europa Centrală şi de Est, listat la bursă şi cu sediul central în Viena. În afara pieţei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activă, prin filiale şi holding-uri de asigurări, în Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croaţia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, grupul are sucursale în Italia şi Slovenia.

Pe piaţa din Austria, Grupul este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung si Sparkassen Versicherung. Pe lângă acestea, are o participaţie minoritară şi în cadrul Wüstenrot Versicherung.

Contact:
Mădălina Constantin, PR Manager