De Sarbatori, mai multe cadouri si surprize la cumparaturile prin cardul Carrefour MasterCard!

03 aprilie 2012, 11.32 - Afaceri   Social

Bucuresti - 03 aprilie 2012 - Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, clientii Carrefour se bucura de rate cu 0% dobanda si bani inapoi pe card, pe care le pot accesa in hipermarketurile si supermarketurile Carrefour, la achizitiile prin cardul de credit Carrefour MasterCard, emis in parteneriat cu BRD Finance I.F.N. S.A.

Pentru ca achizitia cadourilor de Pasti sa fie o experienta pe deplin placuta si relaxata, clientii de card Carrefour pot utiliza promotiile 0% dobanda in 6 sau 12 rate, in perioada 01-30.04.2012. Cele doua optiuni de plata pot fi accesate pentru orice tip de produse din magazin, incepand cu jucarii si dulciuri si pana la detergenti sau mobilier de gradina, atat pentru plata la POS-urile din hypermarketurile Carrefour (6 rate) cat si la emiterea cardului Carrefour MasterCard(12 rate).

In plus, posesorii existenti de card Carrefour, care doresc sa-si schimbe vechiul televizor cu unul nou si performant, pot beneficia pana la 18.04.2012 de avantajele promotiei 12 rate cu 0% dobanda la cumpararea LCD 32LK430 LG, doar la casa FOTO ori la solicitarea unui card Carrefour MasterCard.

Pe tot parcursul lunii aprilie, 01.04-01.05.2012, utilizatorii de card Carrefour MasterCard primesc si 6% bani inapoi pe card, aplicati la valoarea cumparaturile realizate in hipermarketurile si supermarketurile Carrefour, cu exceptia celor cu 0% dobanda, procentul de cash back dublandu-se fata de valoarea standard acordata de la inceputul acestui an.

Un bonus si mai mare, de 10% se va acorda in preajma Sarbatorilor, pentru a veni in ajutorul utilizatorilor de card, care fac achizitii de ultim moment. Toti cei care doresc sa beneficieze de avantajele acestei campanii bani inapoi card trebuie sa se inscrie pana la 01.05.2012 (inclusiv) la numărul de telefon de pe verso-ul cardului, 021-301.48.30, alegând meniul 1 al ghidului, iar ulterior opţiunea 5, fără a intra în apel cu un operator Relaţii Clienţi BRD Finance.

Detalii suplimentare despre promotiile disponibile pe cardul Carrefour pot fi consultate pe site-ul www.carrefour.ro sau la operatorii Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour.

Pentru a profita de numeroase facilitati oferite de cardul Carrefour MasterCard, cei interesati pot solicita emiterea cardului direct la birourile Servicii Financiare din toate hipermarketurile Carrefour. Dupa primirea cardului acasa, in conditii de confort si siguranta sporite, posesorii se vor bucura si de alte avantaje disponibile precum: absenta taxei anuale de administrare, costurile mici pentru utilizarea la bancomatele din Romania si disponibilitatea unui pachet complet de asigurari optionale de viata (care acopera numeroase riscuri printre care si cel al intrarii in somaj) si pentru protectia cardului sau a bunurilor cumparate prin card. De asemenea, cu ocazia zilei de nastere a sotului sau sotiei, precum si a copilului ori copiilor sai, posesorul cardului primeste gratuit un cupon pentru produse dulci de la Raionul Cofetarie (detalii pe www.carrefour.ro).

Despre BRD Finance IFN S.A.

Membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale, BRD Finance IFN S.A. beneficiază de experienţa internaţională a Grupului în peste 18 ţări în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa romănească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieţei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au susţinut creşterea puternică a companiei şi au determinat crearea şi consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice şi electrocasnice, mobilă, auto şi publicistică. BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind atât credite de consum, cât şi carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.

Despre Carrefour România

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati. In Romania, Grupul Carrefour numara in prezent 25 de hypermarketuri , 50 de supermarketuri si 5 francize.

Strategia Carrefour in Romania are la baza 5 valori principale :

l o politica de preturi agresiva, care are ca scop cresterea puterii de cumparare a consumatorului roman, inca din 2001, de la lansarea pe piata;

l gama de produse deosebit de larga - aproximativ 50.000 de articole prezente sub acelasi acoperis si adaptata perfect cererii;

l calitatea excelenta a produselor, indeosebi a celor proaspete;

l inovatia si modernitatea;

l servicii la cele mai inalte standarde.

Bucharest, April 2012

For Holidays, more gifts and surprises for the purchases using Carrefour MasterCard!

At Easter, Carrefour customers enjoy 0% interest rates and cash back, which they can access in Carrefour hypermarkets and supermarkets, when making acquisition using Carrefour MasterCard cards , issued with BRD Finance IFN SA.

In order that buying Easter gifts is a fully enjoyable and relaxed experience, customers can use promotions 0% interest Carrefour card in 6 or 12 installments, between 01-30.04.2012. The two payment options are available for any type of products in the store, starting with toys and sweets up to garden furniture or house cleaning products, both for paying at POS in Carrefour hypermarkets (6 installments) and for Carrefour MastrCard issuing (12 installments).

In addition, existing Carrefour card holders, who want to change the old TV with a new and performing one, can enjoy the benefits of „12 installments with 0% interest” promotion until 18/4/2012 for buying an LG LCD 32LK430, when paying at PHOTO cashier desh or when request a Carrefour MasterCard card.

Throughout April, 01.04-01.05.2012, Carrefour MasterCard card users will also receive 6% cash back on the card applied to the value of purchases made in Carrefour hypermarkets and supermarkets, the percentage of cash back being double compared to he standard value given by earlier this year.

An even bigger bonus of 10% will be give around the Holidays in order to help card users who are making last minute purchases. All those wishing to take advantage of this cash back campaign must register untill 01.05.2012 (icluding) by calling at the telephone number from the back of the card, 021-301.48.30 and choosing menu 1 of the guide, then option 5, without speaking with an operator of the Clients Relations BRD Finance.

Further details about the promotions available Carrefour card can be found at the www.carrefour.ro or at Financial Services operators from the Carrefour hypermarkets.

To take advantage of many features offered by Carrefour MasterCard card, those interested can apply for the card directly to the Financial Services offices in all Carrefour hypermarkets. After receiving the card at home, in total comfort and increased safety, owners will enjoy the other benefits available on the card such as the absence of the annual management fee, the low cost for usage at ATMs in Romania and the the availability of a complete package of optional life insurance (which cover various risks including that of unemployment) and for the protection of the card or of the goods purchased using the card. Also, at the birthday of a spouse or child or children, the cardholder receives a free coupon for sweet products in Carrefour (details www.carrefour.ro).

Cuvinte cheie:  oferta  clienti  Carrefour