PREMIERE NAŢIONALE, NOUTĂŢI, OFERTE SPECIALE ŞI EVENIMENTE LA SIAMB 2012

30 martie 2012, 11.22 - Afaceri   Auto   Evenimente

Bucureşti - 30 martie 2012 - Opel va prezenta la SIAMB 2012, în premieră naţională, modelul Opel Ampera – Maşina Anului 2012 în Europa, care va străluci ca o vedetă alături de campioanele fiabilităţii: Astra, Corsa şi Insignia.

Legendarul Chevrolet Camaro va ocupa un loc de cinste, cu cei 432 CP ai săi, alături de celelalte modele Chevrolet: Spark, Aveo, Cruze, Orlando şi Captiva.

Pe ultima sută de metri, AutoKlass mai adaugă în standul său la SIAMB: Mercedes-Benz SL-Class Roadster.

Forza Rossa, va participa la SIAMB 2012 cu mai multe modele, printre care Lotus Evora, Lotus Exige S si Lotus Elise. Elementele aerodinamice si inovatiile tehnice ale unui Lotus (precum materialele usoare, spoilerul, extractorul sau aripa spate) sunt concepute special pentru a garanta sportivitate, performanţă maximă, precum şi o linie autentică. Pachetul Race, parte din DPM (Dynamic Performance Management), include un sistem de plecare de pe loc programată şi un reglaj optimizat al suspensiilor. În plus, vizitatorii SIAMB 2012 vor putea admira în standul Lotus Forza Rossa modelul Evora S, cel cu care Politia Rutiera patruleaza pe Autostrada Soarelui pentru a-i prinde pe vitezişti, precum şi ultima generaţie a modelului Lotus Elise.

Primăvara aceasta va mai aduce o premieră importantă pentru pasionații automobilelor sport de stradă din România: modelele exclusivistului constructor britanic Caterham vor fi prezente la SIAMB 2012. În cadrul acestui eveniment publicul prezent va putea admira şi noul monopost de Formula 1 al echipei Caterham F1, care va fi însoțit și de invitați supriză din cadrul staff-ului tehnic.

Una dintre noutăţile pe care le introduce Caterham România în segmentul automobilelor sport de stradă comercializate la noi este aceea că, pe lângă oferta de modele produse în prezent, va fi oferit și programul Caterham Experience, care va consta în sedinte de teste în cadru organizat atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

O altă noutate, dar de această dată în privința modelelor comercializate, este aceea că masinile se pot personaliza în orice variantă dorește clientul. Acesta își poate alege, pe baza unui configurator, culoarea, dungile sau orice alt detaliu dorește. Practic fiecare client poate conduce un model unicat în lume. Automobilele Caterham se produc în serie limitată, iar pentru piața din Romania au fost alocate 12 mașini pentru 2012.

Autoasia va participa la SIAMB 2012 ca reprezentant al mărcilor coreene Kia, Hyundai, Samsung. Autoasia propune vizitatorilor două dintre cele mai economice şi ecologice automobile hibride care au intrat pe piaţa din România: Kia Forte Hybrid LPi si Hyundai Avante Hybrid LPi. Într-o lume în care poluarea excesivă, încălzirea globală şi epuizarea resurselor naturale reprezintă probleme majore ale mediului, producătorii coreeni propun noi standarde în construcţia de automobile: mai „verzi”, mai eficiente în funcţionare dar păstrând confortul, siguranţa şi performanţele tehnice, la nivelul segmentului din care fac parte.

Ca membru al Asociaţiei Exportatorilor Coreeni, Autoasia îşi propune să ofere clienţilor din România cele mai noi modele ale producătorilor coreeni, în special cele ecologice bazate pe motorizări hibride sau electrice.

Avia Motors prezintă la SIAMB 2012 modelele: Skoda Fabia, Skoda Octavia Tours, Skoda Octavia (cel mai bine vândut model de import în anul 2011) si Skoda Superb. Special pentru SIAMB 2012, Avia Motors oferă cadou clienţilor până la 3 vouchere Remat, la achiziţia unui automobil Skoda.

Alto Syncro oferă la SIAMB 2012 modelele Seat Ibiza si Seat Leon la preţuri special reduse pentru vizitatorii-clienţi.

Mit Motors prezintă la SIAMB 2012, în premieră naţională, modelul Isuzu D-Max, un pickup cu cabină simplă sau dublă, cu motorizare diesel şi cutie manuală sau automată.

De asemenea, Mit Motors va prezenta publicului vizitator la SIAMB 2012 modelele Kia Rio - maşina anului 2012 în România, Kia Sportage, Kia Sorento, Kia Sol FL, precum şi MPV-ul Kia Venga.

În zona moto, la standul Ducati nimeni nu va putea sta indiferent în faţa unui Streetfighter, lansat în România la 25 februarie 2012. Are „doar” 132 CP la o greutate de 169kg şi va sta alături de Monster, Hypermotard, Multistrada, Superbike şi Diavel.

MotoBoom va expune modele ale mărcilor Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki şi Yamaha.

Arctic Cat va prezenta la SIAMB 2012, printre altele, vedeta absolută Wildcat 1000i H.O.

În partea de entertainment, special pentru SIAMB, Loredana va face un show, cum numai ea ştie, aproape în fiecare zi. Va fi prezentă, de asemenea, Andreea Bănică ce va face un recital impresionant de circa două ore.

Vor fi oferite cocktailuri de bar, doze de energizant şi alte cadouri tuturor vizitatorilor SIAMB 2012.

La tombolele care se vor organiza în fiecare zi, in baza formularelor completate de vizitatori la intrarea în SIAMB 2012, se va extrage câte un câştigător, care va primi 1.000 litri de combustibil.

Pentru că SIAMB 2012 este organizat în sectorul 5, primii 3.500 de vizitatori care locuiesc în sectorului 5 vor avea intrarea gratuită.

Vor urma şi alte detalii referitoare la desfaşurarea SIAMB 2012, la ofertele speciale si spectacole.

Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012 va fi deschis publicului în perioada 4-8 aprilie 2012, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Persoană de contact:
Valeriu Ţoneş
Director Relaţii Publice
Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti (SIAMB) 2012
valeriu.tones@siamb.ro
0723.553.025 / 0728.279.308
Pentru mai multe detalii accesaţi:

Cuvinte cheie:  SIAMB 2012  salon  auto

PREMIERE NAŢIONALE, NOUTĂŢI, OFERTE SPECIALE ŞI EVENIMENTE LA SIAMB 2012