Masa de Paste livrata acasa

27 martie 2012, 05.24 - Afaceri   Social

Bucureşti - 27 martie 2012 - Bucurestenii se pot bucura de masa de Paste fara niciun efort. Firmele specializate livreaza bunatati traditionale direct la domiciliu.

OalaCuBunatati.ro va surprinde si anul acesta clientii care vor sa renunte la gatitul de acasa. Stufatul de miel, borsul de miel si friptura de miel sunt doar cateva din preparatele pe care le putem comanda de la OalaCuBunatati, special pentru sarbatorile pascale.

“Anul trecut am avut 130 de comenzi pentru Masa de Paste si cu greu am reusit sa refuzam alte 20 venite in ultima zi. Lucram la capacitate maxima in aceasta perioada si ne asteptam ca numarul de comenzi sa se dubleze.” a declarat Lacramioara Stelea, Sales & Marketing Manager OalaCuBunatati.

Conceptul se bazeaza pe faptul ca multi prefera sa-si petreaca putinul timp ramas alaturi de cei dragi si mai putin in bucatarie. Mancarea este livrata acasa in recipiente de unica folosinta, iar clientii isi pot alege atat preparate specifice sarbatorilor cat si din cele 70 de bunatati traditionale, cum ar fi salata de vinete, salata de boeuf, ciorba de vacuta, sarmalute de porc si multe altele.

Cu 185 lei poti avea masa completa de Paste

“In 2011 am avut un cos mediu de 185 de lei ce continea suficiente produse pentru o masa copioasa de 6-7 persoane. Clientii au preferat sa comande 2 sau 3 produse din carne de miel, iar in rest au optat pentru preparate clasice.” a mai declarat Lacramioara Stelea

In cazul in care veti decide ca timpul din bucatarie sa il alocati persoanelor dragi, puteti plasa comenzi pentru masa de Paste cu maxim 3-4 zile inainte, iar acestea vor fi programate in ordinea preluarii.

Cuvinte cheie:  Masa de Paşte  livrare  acasa