Altex si Media Galaxy dau tonul campaniilor de primavara

22 martie 2012, 05.37 - Afaceri

Bucureşti - 22 martie 2012 - ALTEX lanseaza in perioada 22-25 martie o serie de campanii in cadrul magazinelor Altex si Media Galaxy. Scopul acestora este de a veni in intampinarea clientilor nostrii cu produse de top la cele mai mici preturi.

20% la produsele Samsung – la aceasta campanie participa toate produsele Samsung (mai putin smartphone si tablete Samsung). Mecanismul este simplu: pentru orice produs achizitionat Samsung clientul primeste un voucher de 20% din valoarea produsului achizitionat. Voucher ce poate fi utilizat in perioada 26 martie – 1 mai pentru a achizitiona un alt produs Samsung (mai putin mai putin smartphone si tablete Samsung)

20% pentru toata gama de camere foto Nikon Coolpix – este perioada optima pentru achizitionarea unui aparat foto avand in vedere ca vara si sezonul vacantelor se apropie. Camera foto deja a devenit un accesoriu obligatoriu pentru concediul oricui.

TVA –ul inapoi pentru toate produsele Moulinex - cum te poti descurca fara un robot de bucatarie? In era vitezei cand avem din ce in ce mai putin timp, trebuie sa avem la indemana accesoriile care ne usureaza munca.

„Altex nu ofera numai Cel Mai Mic Pret din Roamnia, Altex ofera pe langa preturi si campanii reale, atractive si servicii de calitate. Astfel incercam sa ne respectam promisiunea de a fi aproape de clientii nostrii si de a le oferi o cale accesibila spre produse” a declarat Cristian Laza Director de Achizitii

Clientii vor beneficia de consultanta privind caracteristicile tehnologice, functionarea si instalarea produsului, precum si consultanta post vanzare prin serviciul Relatii Clienti. Asistenta tehnica in perioada de garantie si in post garantie este asigurata pentru toate produsele din stoc.

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala este reprezentata de 76 magazine ALTEX si 13 magazine MEDIA GALAXY, care asigura o acoperire optima la nivel national.

ALTEX Romania este actionar majoritar al urmatoarelor companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT si Cometex SA – compania de real-estate.

PR Contact:

Pentru mai multe informatii despre ALTEX Romania contactati: office@altex.ro, 021/206.2000 sau vizitati www.mediagalaxy.ro si www.altex.ro

Cuvinte cheie:  Altex  Media Galaxy  campanii de primavara

Altex si Media Galaxy dau tonul campaniilor de primavara