SAFE CAM, NOUL SERVICIU DE MONITORIZARE VIDEO LANSAT DE G4S

01 martie 2012, 12.03 - Afaceri   IT&C

Bucureşti - 01 martie 2012 - G4S Secure Solutions lansează în premieră pe piaţa românească de securitate serviciul de supraveghere video SAFE CAM, disponibil atât companiilor cât si persoanelor fizice.

SAFE CAM este o soluţie la cheie oferită clienţilor interesaţi să crească nivelul de siguranţă a afacerilor sau a bunurilor personale, fară a necesita însă o investiţie costisitoare în echipamente si aplicaţii software.
“SAFE CAM este primul pas pe care compania noastră îl face către aliniere la tehnologii moderne, venind în sprijinul clienţilor, companii mici si mijlocii, cât şi clienţilor, din segmentul rezidenţial, oferindu-le astfel siguranţă, mobilitate si confort .” – a declarat Domnul Adrian Băicuşi, Country Manager G4S.

Clientul poate accesa serviciul SAFE CAM prin intermediul unui portal dedicat www.safecam.g4s.ro, care îi permite vizualizarea şi controlul fiecărei camere video în parte, în timp real.

Sistemul este securizat astfel încât doar beneficiarii serviciului pot avea acces oricând si de oriunde la imagini, folosind un PC, o tabletă sau un telefon SMART, conectat la orice browser de internet.
Camerele IP sunt destinate utilizării în interior si oferă mobilitate Pan/Tilt controlabilă de la distanţă direct din portalul www.safecam.g4s.ro, facilităţi de detectare a mişcării şi vedere pe timp de noapte chiar şi în lipsa unei surse de lumină.
Suplimentar, G4S poate oferi opţiunea de înregistrare şi stocare a imaginilor, pentru a putea fi analizate ulterior.

Activarea serviciului este gratuită, camera fiind inclusă în valoarea abonamentului lunar, cu preţuri incepând de la 6,9 euro pe lună fară TVA, pentru fiecare cameră instalată.
SAFE CAM poate fi comandat accesând site-ul www.safecam.g4s.ro, apelând numărul de telefon 0219206 (număr cu tarif normal) sau pe adresa de e-mail sales@ro.g4s.com.

Despre G4S plc

G4S este cel mai mare grup din lume ce ofera solutii de securitate, specializat in externalizarea proceselor companiilor in sectoarele in care riscurile legate de securitate si siguranta sunt considerate a fi o amenintare strategica.

G4S este cel mai mare angajator cotat la Bursa de Valori din Londra si listat, de asemenea, la Bursa de Valori din Copenhaga.

G4S desfasoara operatiuni in peste 125 tari si are peste 635.000 de angajati. Pentru mai multe informatii legate de G4S vizitati www.g4s.com.

Cuvinte cheie:  G4S  monitorizare video  SAFE CAM

SAFE CAM, NOUL SERVICIU DE MONITORIZARE VIDEO LANSAT DE G4S