A câștigat peste 500,000 lei cu doar 10 lei. MEGA JACKPOT face cel de-al 7-lea român fericit la -7 grade

27 ianuarie 2012, 03.55 - Afaceri   Social   Sport   Evenimente

Bcureşti - 27 ianuarie 2012 - Temperaturile geroase și nămeții de zăpadă care au acoperit Bucureștiul nu au putut opri premiul MEGA JACKPOT în drumul său spre a face un nou jucător fericit În după-amiaza zilei de joi, 26 ianuarie, când termometrele arătau minus 7 grade Celsius, un tânăr de 35 de ani din Capitală s-a convins de semnificația specială a numărului 7, atunci când a câștigat cel de-al 7-lea premiu MEGA JACKPOT. Bărbatul a intrat în agenția Stanleybet din Teiul Doamnei și, deși este un jucător ocazional la aparatele de tip slot-machine, și-a încercat norocul cu 10 lei. Surpriza a venit în momentul când, după doar câteva minute, a devenit câștigătorul celui de-al 7-lea premiu MEGA JACKPOT, reușind să transforme cei 10 lei jucați în 529.001,16 lei.

„Este incredibil, nu îmi vine să cred că ceea ce trăiesc mi se întâmplă cu adevărat”, a declarat fericitul câștigător. „Nu mă consider neapărat un om norocos și, cum nici nu joc des la aparate, nu mi-am închipuit în nici un moment că aș putea să câștig un premiu atât de mare, dar uite că oricine poate câștiga. Aș fi avut nevoie de câteva zeci de ani ca să strâng această jumătate de milion de lei din salariu. Nu pot să spun cât de fericit sunt.”

Acest premiu este primul acordat de MEGA JACKPOT în anul 2012, precedentul fiind câștigat de un tânăr din Craiova chiar înainte de Sărbători. În total, în ultima jumătate de an, sistemul MEGA JACKPOT, unic în România, a oferit premii în valoare de peste 2,9 milioane de lei, o sumă fără precedent pentru industria jocurilor de noroc.

„De-a lungul anilor ne-am propus să fim cât mai aproape de preferințele jucătorilor din România și am dezvoltat un portofoliu de produse extrem de vast, compus din pariuri sportive, loterii internaționale, pariuri live și pariuri V-Sports”, a declarat Mario Deaconescu, director executiv al Stanleybet România. „Fiecare premiu MEGA JACKPOT acordat ne confirmă că decizia pe care am luat-o împreună cu partenerul nostru Westgate, pentru amplasarea aparatelor MEGA JACKPOT în agențiile Stanleybet, a fost o alegere foarte bună, acestea oferind în repetate rânduri premii importante jucătorilor.”

„Anul care a trecut a fost, pentru noi, un an plin de încercări, în care am făcut eforturi constante să creștem organic și să aducem aparatele de joc MEGA JACKPOT în cât mai multe orașe din țară”, a declarat Florian Niculae, director general al Westgate România, compania care deține drepturile exclusive pentru sistemul MEGA JACKPOT. „Sper ca 2012 să ne aducă șansa să vedem cât mai multe câștiguri și să reușim să facem cât mai mulți români fericiți, așa cum cred că am făcut-o de fiecare dată până acum când am acordat un MEGA JACKPOT.”

MEGA JACKPOT este o marcă înregistrată Westgate România. Compania a dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, liderul de piaţă din domeniul pariurilor sportive şi nonsportive.

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi departamentul de marketing al:

Westgate România:
Alice Sima – Marketing Manager