Let’s “RoCS 2008”!

17 noiembrie 2008, 03.22 - IT&C

Bucureşti - 17 noiembrie 2008 - Bucuresti, 14 noiembrie 2008: Marti incepe RoCS 2008 (Romanian Computer Show), evenimentul anual organizat de IDG Romania, aflat deja la cea de-a XIV-a editie, in perioada 18 - 20 noiembrie, la Radisson SAS Hotel din Bucuresti.

Dupa cum bine stiti, RoCS reprezinta cel mai mare eveniment B2B din industria IT&C din Romania, iar anul acesta va aborda o serie de conferinte dedicate tehnologiilor: Virtualizare si Data Center, Data Security, Mobility, Interoperabilitate, BI, Web 2.0 si nu numai. Totodata, in cadrul RoCS 2008 se regasesc sectiuni pentru cele mai importante verticale de business, precum: e-Government, e-Health, HR, dar si mese rotunde si dezbateri pe teme de mare actualitate, cum ar fi Green IT-ul.

Dupa cum probabil v-am obisnuit, in fiecare an la RoCS propunem spre dezbatere o noua tema, care, credem noi, va face diferenta pentru anul urmator si ar putea avea un impact semnificativ pentru mediul de business si pentru industria IT in general. Asadar, dupa ce anul trecut am vazut care au fost cele 8 Tehnologii, anul acesta RoCS se va desfasura sub sloganul « The 9th Element » , slogan care aduna conceptele si elementele cheie ce vor marca noile tendinte din industria IT&C si din modelele de business.

RoCS se va deschide cu o conferinta regionala pe probleme de Interoperabilitate in servicii de e-Government, organizata cu sprijinul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) si al Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI), unde, pe langa oaspeti din Bosnia Hertegovina, Croatia si Ungaria, se va semna si acordul romano-ungar de colaborare in domeniul comunicatiilor si tehnologiei informatiei. RoCS-ul are o agenda incarcata pe durata celor 3 zile in care sunt gazduite conferintele, seminariile, mesele rotunde si workshop-urile si reuneste cele mai renumite companii din domeniul IT, care vor fi astfel prezente atat in zona de tehnologii, cat si in cea de aplicatii, Resurse Umane si Green IT.

“RoCS-ul este un eveniment de referinta pentru piata IT&C din Romania, care aduce in fiecare editie ceva nou care se incadreaza in misiunea noastra – To enhance the quality of life by being the world’s leading source of information services on information technology. Suntem lideri de piata si este absolut firesc sa ne situam in avangarda noilor medii de exprimare si serviciilor cat mai complexe care sa tina cont de suportul urias pe care ni-l ofera New Media. Stay tuned, cu alte cuvinte, stati conectati pentru ca mai avem surprize pentru dv. saptamana viitoare!”, declara Mihaela Gorodcov, General Manager al IDG Romania.

Mai multe detalii despre tematici, agende si speakeri gasiti pe site-ul evenimentului: http://www.idg.ro/rocs2008/.

Participarea la conferintele din cadrul RoCS 2008 este GRATUITA si se face pe baza inregistrarii la adresa http://www.idg.ro/rocs2008/index.php?rocs=register.

Despre IDG Romania
IDG Romania - “Answers for the information Age”

IDG Romania este lider pe piata publicatiilor si evenimentelor IT&C din România. Înfiinţată în 1993, IDG Romania este reprezentanţa IDG Inc., cu sediul în Boston MA, liderul mondial în domeniul publicisticii, cercetării şi evenimentelor IT&C, o companie cu cifră de afaceri de ordinul miliardelor de dolari, cu peste 13.000 de angajaţi la nivel mondial.

Publicistică

IDG Romania are 4 linii de produse: PC World Romania, Computerworld Romania, Networkworld Romania şi o divizie (suplimente, cataloage, ghiduri şi white papers). Oferind informaţii de interes major cumpărătorilor şi utilizatorilor de tehnologie, IDG Romania informează şi educă publicurile locale în legătură cu impactul pe care tehnologia îl are asupra pieţelor specifice.

Evenimente

Cu peste 25 de evenimente pe piaţa din România, IDG organizează cele mai de interes conferinţe din industrie, dedicate cumpărătorilor, vendorilor, liderilor de business, antreprenorilor şi celor din sectorul financiar, de la evenimente precum RoCS – cel mai important eveniment B2B din Romania, la evenimente dedicate unor verticale profesionale sau industriale specifice, precum Forumurile IDG pentru IMM-uri, Conferinţa eHealth sau CIO Forum.

Reţeaua IDG Romania online include 5 site-uri: www.idg.ro, www.pcworld.ro, www.computerworld.ro, www.networkworld.ro; www.studentworld.ro. Aceste site-uri furnizează informaţii utile pentru profesionistii de business şi consumatori. De asemenea, reţeaua IDG Romania mai include e-newslettere şi micro site-uri.

Cuvinte cheie:  IT&C