La mai multe goluri, cu ocazia aniversării a 10 ani de existenţă a CE de Handbal.

10 ianuarie 2012, 10.28 - Sport   Evenimente

Bucureşti - 10 ianuarie 2012 - bet-at-home.com este sponsorul principal al acestui eveniment şi în această calitate oferă 6 bilete VIP în fiecare zi de meci şi trimite 78 de suporteri în Serbia.

În perioada 15-29 ianuarie 2012 cele mai bune echipe naţionale de pe continent se întâlnesc şi luptă pentru podium la Campionatul European Masculin din Serbia. În cadrul acestui eveniment Federaţia Europeană de Handbal (EHF) nu lasă nimic la voia întâmplării şi a contractat repede un partener de sponsorizare competent. Astfel, pe durata a 13 zile EHF şi bet-at-home.com, simpaticul ofertant de pariuri online vor participa împreună la aventura bogată în goluri. De asemenea, trebuie menţionat faptul că în cazul meciurilor cu miză mare, portalul de pariuri va oferi posibilitatea parierii în direct, oferind cote atractive pentru jucători. Dar asta nu este tot, ca bonus sponsorul oficial oferă în fiecare zi de meci şase bilete VIP şi inclusiv posibilitatea „Meet & Greet“, adică şansa, ca un suporter norocos să se întâlnească cu jucătorii şi cu numeroşi celebrităţi.

EHF şi bet-at-home.com se concentrează pe un singur ţel nobil. Calitate maximă şi rezultate comune excelente. Agentul de pariuri bet-at-home.com este timp de mai multe decenii un punct fix în acest domeniu. Pentru simpaticul ofertant de pariuri online bucuria şi distracţia ocupă primul loc. Numai în cadrul domeniului sportiv viaţa a numeroşi jucători este îndulcită de cele 7.000 de pariuri legate de mai mult de 30 de tipuri de sport.

Compania investeşte aproape întregul ei venit în una dintre cele mai importante activităţi din lume: în sport. bet-at-home.com sponsorizează cu succes diferite asociaţii şi federaţii şi susţine diferite evenimente sportive organizate la nivel regional, naţional şi internaţional. În cadrul acestor parteneriate accentul cade pe durata şi pe tipul evenimentului sportiv, cum este cazul meciurilor de handbal, fotbal, tenis, hochei pe gheaţă şi a săriturilor cu schiurile.

Cele 13 x 6 bilete VIP nepreţuite sunt deja pregătite şi îşi aşteaptă câştigătorii, pentru ca să-i ducă la CE de Handbal din Serbia!

Cu ocazia celei de-a 10-a ediţii a Campionatului European de Handbal organizat în Serbia, bet-at-home.com v-a pregătit ceva cu adevărat special: „În semn de mulţumire transformăm cunoştinţele sportive ale jucătorilor noştri fideli în bilete VIP exclusive la CE. Valoarea fiecărui bilet variază în funcţie de meci şi poate atinge şi 500 de Euro. În cazul acestor bilete asigurăm rezervarea celui mai bun loc, a unui loc de parcare, precum şi o exclusivă ofertă de mâncăruri şi băuturi. Ca bonus, câştigătorii au şansa de a întâlni numeroşi jucători şi celebrităţi. Trebuie precizat faptul că graba se plăteşte, deoarece vânătoarea biletelor a început deja.“, anunţă Jochen Dickinger, Preşedintele bet-at-home.com, bucurându-se de numeroasele răspunsuri corecte primite.

V-am trezit curiozitatea? Atunci treceţi direct la întrebarea câştigătoare!

O simplă întrebare câştigătoare: „Unde a avut loc CE de Handbal din 2010?“ Răspundeţi la această întrebare şi trimiteţi răspunsul, menţionând şi zilele de joc dorite, la adresa de e-mail handball@bet-at-home.com. După acest pas tot ce trebuie să faceţi este să aşteptaţi şi să fierbeţi împreună cu noi. Apropo, aşteptare: bet-at-home.com este lider şi din punctul de vedere al rapidităţii. Majoritatea pariurilor este calculată imediat după finalul jocului. La întrebările trimise prin e-mail răspundem în cel mai scurt timp posibil, în prezent în 22 de limbi, 24 ore din 24. Acest tip de serviciu este o raritate în domeniul jocurilor de noroc.

Despre bet-at-home.com

bet-at-home.com AG [bet-at-home SA] face parte din grupul BetClic Everest Group, unul dintre liderii pe piaţa europeană a jocurilor online şi a pariurilor sportive. Pe site-ul www.bet-at-home.com compania noastră vă oferă distracţie interesantă şi captivantă: oferta bogată şi variată cuprinde pariuri sportive, jocuri de cazino, de poker, precum şi alte jocuri similare. În prezent bet-at-home.com este unul dintre cei mai populari ofertanţi de pariuri de pe continent, care se bucură în prezent de 2,6 milioane de clienţi înregistraţi din diferite ţări ale lumii, fiind astfel cel mai popular ofertant de pariuri de pe continent.

Pentru a descărca textul, vă rugăm accesaţi: http://www.bet-at-home.com

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi
Mag. Claus Retschitzegger
Şeful Departamentului de Comunicaţii şi Aspecte Juridice