Petre*, aplicația online responsabilă cu petrecerea ta, a fost lansată de Ursus Breweries

15 decembrie 2011, 01.08 - Afaceri   IT&C   Social   Evenimente

Bucureşti - 15 decembrie 2011 - În plin sezon de petreceri, Ursus Breweries lansează o nouă aplicație online în sprijinul celor care vor să își organizeze distracția într-un mod responsabil. Petre* a fost lansată în cadrul programului ”Află-ți echilibrul!” și este disponibilă online la adresa www.desprealcool.ro/petre. Aplicația oferă, în funcție de datele introduse, sugestii de meniuri de mâncare, băutură și muzică, ingrediente nelipsite de la nicio petrecere.

”Petre* este prescurtarea de la petrecere. Petre* este un organizator de petreceri responsabil, te ajută să pui cap la cap detaliile distracției, dar îți și atrage atenția să fii tu însuți responsabil în alegerile tale. Ne-am gândit că în acest mod simpatic îi putem ajuta pe tineri să își organizeze petrecerile și să se gândească la aspecte care depășesc doar partea logistică, respectiv îi putem încuraja să aibă simțul măsurii și să își dea seama că a fi responsabil poate fi „cool”. Petre* le arată tinerilor că alcoolul poate fi parte a unei petreceri reușite, dacă este consumat cu măsură”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

În momentul folosirii aplicației, utilizatorii sunt întrebați de Petre* pentru cine, când organizează petrecerea, câte fete și câți băieți vor fi invitați și ce fel de muzică preferă. Apoi, Petre* le propune o listă de băuturi, mâncare și muzică, pentru a putea organiza petrecerea într-un mod responsabil și îi ajuta să își invite prietenii prin email sau Facebook. Melodiile recomandate de Petre* sunt alese, în funcție de opțiunile utilizatorilor, din portofoliul de piese al Roton Music și pot fi ascultate direct din aplicație. Pe lângă băuturi ca bere, apă și sucuri, Petre* recomandă și rețete inedite de cocktailuri cu bere, pregătite de specialiștii Barmania.

Campania ”Află-ți echilibrul!” a fost lansată la sfârșitul anului trecut și incurajează oamenii să ia decizii informate despre alcool. Mai multe informații și detalii despre program găsiți pe www.desprealcool.ro

Notă:

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Redd’s, Azuga, Stejar, Pilsner Urquell și Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum și o gamă excepţională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Mai multe informații despre Ursus Breweries găsiți pe www.ursus-breweries.ro.

Pentru informații suplimentare:
GMP PR