Stanleybet lansează campania “Bonus la câștig”

21 noiembrie 2011, 05.41 - Social   Evenimente

Bucureşti - 21 noiembrie 2011 - Începând cu data de 21 Noiembrie 2011 Stanleybet face o noua mutare importantă pe piața pariurilor din România oferind clienților săi pe lângă cotele de top și atractive bonusuri la câștig pentru evenimentele sportive.

Stanleybet își consolidează astfel poziția pe piața pariurilor din România punând la dispoziția pariorilor un sistem de bonusuri cu ajutorul căruia își pot majora câștigurile cu până la 25%:

· Pentru 4 evenimente - 5%;

· Pentru 5 evenimente - 8% ;

· Pentru 6 evenimente - 10%;

· Pentru 7 evenimente - 18%;

· Pentru 8+ evenimente -25%;

“Decizia de a introduce pe lângă cotele de top acest sistem de bonusuri la câștig, extrem de generos valoric dar și foarte facil în accesare, a avut la bază sondajele derulate de companie în rândul pariorilor pentru identificarea preferințelor acestora. Cu siguranță că mixul de succes Bonus–Cote prezent acum în oferta de pariere Stanleybet, satisface pe deplin nevoile oricarui parior.” a declarat Cătălin Moise, director de marketing.

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile în 318 agenții în peste 90 de orașe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive în agențiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaționale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, pe câștigătorii festivalului de film european, consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea Romaniei precum si pe evenimentele virtuale V-sports.

Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa care operează peste 2000 de agenții de pariuri în 8 state europene.

Pentru detalii și informații:
Cătălin Moise
Director de Marketing