Ecologia şi gestiunea deşeurilor în concurs! Eco Sud a obţinut locul I în Topul Firmelor din Bucureşti

09 noiembrie 2011, 03.32 - Afaceri   Evenimente   Mediu

Bucureşti - 09 noiembrie 2011 - Eco Sud s-a clasat pe primul loc în Topul Firmelor din Municipiul Bucureşti, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, cel mai valoros clasament al mediului de afaceri românesc.

“Topul Firmelor din Bucureşti”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti este un eveniment prestigios, cu tradiţie, care a ajuns anul acesta la cea de-a XVIII-a ediţie. Manifestarea care se bucură de aprecierea celei mai numeroase comunităţi de afaceri din România s-a desfăşurat sub deviza “CCIB premiază managementul performant”, dat fiind faptul că laureaţii au fost aleşi din rândul firmelor care au reuşit să obţină performanţe notabile în anul 2010, un an aflat sub auspicii nefavorabile datorită crizei economice.
Identificarea performanţelor şi alcătuirea efectivă a Topului Cameral s-a bazat pe criterii complexe, capabile să evidenţieze managementul orientat către performanţă: cele mai importante punctaje s-au acordat pentru cifra de afaceri sau rata profitului obţinut, dar şi pentru eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat sau a efortului de dezvoltare.

Eco Sud s-a clasat pe primul loc în Topul Firmelor din Municipiul Bucureşti, pentru domeniul de activitate „Servicii”, la categoria „Întreprinderi mijlocii” din clasa „Colectarea deşeurilor nepericuloase”. Trofeul şi diplomă obţinute consolidează poziţia companiei pe piaţa românească drept companie de succes, care a avut realizări deosebite în domeniul managementului deşeurilor în anul precedent.

„Clasamentul realizat de Camera de Comerţ şi Industrie este firesc pentru comunitatea de afaceri, deoarece răspunde nevoii de identificare şi promovare a valorilor reale. Premiul obţinut onorează compania Eco Sud şi marchează cei peste 10 ani de experienţa în crearea unui sistem durabil de gestionare a deşeurilor, cu atât mai mult cu cât această realizare deosebită este obţinută pentru activitatea companiei într-un an marcat încă de instabilitate economică.”

Eco Sud s-a remarcat, ca şi în anii precedenţi, datorită ambiţiilor sale de dezvoltare durabilă, clădite pe promovarea tehnologiilor de reducere a deşeurilor şi pe crearea de servicii de eliminare a deşeurilor mai sigure şi eficiente.

Asumându-şi integral angajamentul pentru calitatea serviciilor, prin investiţii directe in imbunatatirea procesului tehnologic al celor 2 depozite coordonate (Vidra – Municipiul Bucureşti şi Mofleni – Municipiul Craiova), compania a integrat profesionalismul, inovaţia şi grija faţă de mediu în politica sa de management.

Cuvinte cheie:  Eco Sud  locul I  top  firme  Bucureşti