Ziarul Financiar şi Advent Internaţional organizează conferinţa: “Retailul şi consumul după trei ani de criză: strategii de success”

12 octombrie 2011, 03.18 - Afaceri   Media / Publicitate

Bucureşti - 12 octombrie 2011 - Ziarul Financiar în parteneriat cu Advent Internaţional organizează joi, 13 octombrie 2011, conferinţa cu titlul “Retailul şi consumul după trei ani de criză: strategii de success”. Evenimentul va avea loc la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum, începând cu ora 09:00.

În cadrul conferinţei cei mai importanţi jucători de pe piaţa de retail vor dezbate teme referitoare la afacerile româneşti din comerţ, insolvenţa frecventă în rândul companiilor, comportamentul de consum al românilor pe timp de criză precum şi previziunile specialiştilor privind piaţa de retail în următorii zece ani.

Temele de discuție care vor fi dezbătute în cadrul conferinţei sunt:

De ce continuă retailerii să investească sute de milioane de euro pe piaţa locală într-o perioadă în care consumul scade?

Cum a schimbat criza comportamentul de consum? Care sunt principalii factori care influenţează procesul de achiziţie la români?

Cât mai scade consumul? Vom mai vedea rate de creştere similare celor din perioada de boom?

Retailerii moderni continuă să deschida zeci de magazine. Ce se întâmpla cu retailul tradiţional?

A apus era magazinelor de 10.000 de metri pătraţi? A venit rândul magazinelor mici? Cum a afectat creşterea TVA-ului retailul şi bunurile de consum ?

Mărcile proprii ale retailerilor şi mărcile independente, cine câstigă teren ?

Relaţia producători retaileri, ce işi doresc unii de la alţii?

Printre speakerii evenimentului se numără:

Thomas Krennbauer, Membru în consiliul de administraţie al Devin (Bulgaria)

Adrian Comăneci, Manager, Contrast Management Consulting

Alexandru Vlad, Director Executiv, Selgros Cash & Carry

Dan Şucu, Preşedintele Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România

Nicolaie Chidesciuc, Economist Şef ING Romania

Programul evenimentului:

09.00 - 09.30: Welcome Coffee & Networking

09.30 – 12.30: Prezentări speakeri - Sesiuni Q & A

12.30 – 13.30: Business Lunch

Despre ZIARUL FINANCIAR

ZIARUL FINANCIAR este brand-ul de referinţă al pieței de business, pe piața românească. ZF își revendică poziția de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospețime și exclusivitate a informațiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. ZIARUL FINANCIAR oferă cititorilor semnificația evenimentelor recente și anticipează evoluțiile din afaceri și economie, prin știri, analize și articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate și echidistanță.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe
Luiza Vrabie
PR Business Division