IMPLEMENTARE PROIECT PROGRAME ERP LA SC NOVALEX SRL

30 septembrie 2011, 12.27 - Afaceri   IT&C   Social

Bucureşti - 30 septembrie 2011 - SC NOVALEX SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Str. C-tin Brâncoveanu nr. 15, a derulat, începând cu data de 07.02.2011, proiectul “COMPETITIVITATE, INOVARE, DURABILITATE PRIN IMPLEMENTAREA UNOR SOLUTII ERP LA SC NOVALEX SRL“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

Valoarea totală a proiectului este de 440.053,68 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 248.417,40 lei.

Proiectul s-a implementat în localitatea Cluj-Napoca la două locaţii: Str. C-tin Brâncoveanu nr. 15 şi B-dul Muncii nr. 12, pe o durată de 8 luni.

Obiectivul proiectului este: Creşterea competitivităţii companiei prin realizarea unor investiţii în sistemele TIC utilizate în procesele de producţie şi desfacere.

CLUJ NAPOCA STR BRÂNCOVEANU NR 15

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact:
IOANA CALISTRU
Funcţie: Dir. Economic
Tel.: +40-264.441391
Fax: +40-264.403194
e-mail: novalex@novalex.ro

Cuvinte cheie:  NOVALEX  implementare  program  fonduri europene