2 săptămâni de Hypersărbătoare la cora

14 iunie 2011, 12.32 - Afaceri   Social   Evenimente

Bucureşti - 14 iunie 2011 - Magazinele Cora din toată ţara se distrează începând de astăzi, în fiecare zi, timp de două săptămâni. Din 14 şi până în 27 iunie, în parcările hipermarketurilor vor curge mii de premii, râuri de bere, iar mititei vor sări de pe grătare direct în farfuriile clienţilor.

Cum se poate aşa ceva? Simplu. Oricine îşi face cumpărăturile la Cora în perioada 14 – 27 iunie, îndiferent devaloarea acestora, primeşte un tichet răzuibil pe baza căruia poate câştiga mici, bere şi apă. Nu a câştigat micul? Nici o problemă! Clientul îşi poate completa pe talon datele personale, după care îl introduce în urna special amenajată în magazin şi participă la tombola Cora, unde poate câştiga:

1. Un frigider plin cu bere

2. Un set de masă de grădină, plus 4 scaune, grătar, mici, bere şi băuturi răcoritoare

3. Un set de picnic, pătură, grătar, termos, mici şi bere.

Extragerea premiilor va avea loc în data de 27 iunie, ora 18.00, în fiecare magazin în parte: Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Cora Cluj Napoca, Cora Baia Mare, Cora Drobeta Turnu Severin. De la distracţie lipseşte doar de această dată, Cora Sun Plaza din Bucureşti.

Contact şi detalii:
Ana Maria Florea, Responsabil PR Cora Romania
aflorea@cora.ro

cora, marcă a Romania Hypermarche care face parte din Grupul Louis Delhaize, este unul dintre cele mai puternice branduri de retail. Grupul francez este prezent pe piaţa din România din anul 2003.

Filozofia cora este concentrată în jurul preţului şi a diversităţii ofertei comerciale, confortului la cumparare, serviciilor şi, mai ales, atenţiei oferite clienţilor.

Contact şi detalii:
Ana Maria Florea, Responsabil PR Cora Romania