Securitas, partenerul tau pentru evenimente

14 iunie 2011, 10.18 - Afaceri   Social   Sport   Evenimente

Bucureşti - 14 iunie 2011 - In prima jumatate a acestui an, Securitas a participat la multe evenimente importante din mai multe domenii de activitate : sportive, culturale si educative.

Sezonul evenimentelor s-a deschis cu Super Gala K1 de la Ramnicu Valcea urmand apoi cea de la Bucuresti. Din luna mai a inceput Turneul Stradivarius – ce s-a desfasurat in 14 orase din tara. Securitas a participat la Raliul Romaniei unde echipa sustinuta de noi a luat locul 3 pe podium la una din cele mai importante clase de concurs.

Nu i-am uitat nici pe copii, pentru care am oferit cadouri pentru cei mai buni dintre cei mai buni intr-un proiect in colaborare cu Sectia 21 a Politiei Romane.

De asemenea, in luna iunie a avut loc la Craiova “Festivalul Muzicii” , eveniment ce s-a desfasurat pe parcursul a patru zile in Parcul Tineretului. Pe parcursul acestor zile, tot orasul s-a umplut de muzicanti care au cantat in principalele zone din oras in care s-au amplasat scene de spectacol : Parcul Tineretului si Piata Prefecturii

Cei 40 agenti Securitas au asigurat buna desfasurate a concertelor sustinute de Niculina Stoican, Aurel Tamas, Lavinia, David Deejay, CRBL, Alexandra Ungureanu & Crush, Impact si nu in ultimul rand Stefan Banica.

In perioada 17 – 18 iunie urmeaza a patra etapa a Raliului Romaniei 2011 ce se va desfaura pe Transfagarasean si asteptam cu emotie sa vedem pe ce loc se va clasa echipa de piloti profesionisti sustinuta de Securitas.

Va vom tine la curent cu toate evenimentele imprtante si ramanei alaturi de noi pe www.securitas.com.ro pentru a afla ultimele noutati.Site-ul nostru va ofera toate informatiile necesare pentru a nu rata nici un eveniment important unde Securitas este partener oficial.

Acest comunicat de presa este disponibil pentru vizualizare si pe www.securitas.com.ro

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 280.000 angajati in 45 de tari din Europa ,America de Nord,America Latina,Orientul Mijlociu, Asia, si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand ca filozofie de business "experienta".

Cuvinte cheie:  Securitas  partener  evenimente