Mediafax şi Orange lansează site-ul pe mobil al filmului Marea Mahmureală 2

Bucureşti - 31 mai 2011 - Mediafax şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat şi cu suportul Warner Bros. Pictures şi al MediaPro Distribution, o secţiune în Portalul Orange pe mobil dedicată filmului Marea Mahmureală 2 şi oferă prin concurs premii originale pentru fanii producţiei.

Marea Mahmureală 2 (The Hangover Part II) este continuarea producţiei de succes din 2009 care a devenit comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile şi a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria „comedie sau musical”.

Noul film, o producţie Warner Bros. Pictures, va avea premiera în cinematografe în 3 iunie. Pe mobil este prezent din 31 mai printr-un site ce le oferă utilizatorilor toate informaţiile despre producţie, dar şi şansa de a câştiga trei seturi de premii originale, constând într-o carcasă de iPhone cu desfăcător de sticle, o sticlă de buzunar, un hanorac, o geantă şi un joc, toate cu amprenta The Hangover. Toţi utilizatorii care răspund corect la o întrebare simplă despre film accesând Portalul Orange pe mobil intră în tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor.

Alături de concurs, clienţii Orange vor descoperi în site cum aventurile celor patru protagonişti din Marea Mahmureală devin şi mai nebuneşti în noul film. De data asta, Phil, Alan, Doug şi Stu pleacă în exotica Thailandă pentru nunta celui din urmă. Încă marcat de consecinţele petrecerii burlacilor date de Doug în Las Vegas, Stu alege o versiune mai cuminte: un brunch fără alcool. Însă nimic nu se desfăşoară conform planului.

În site-ul pentru mobil, utilizatorii pot vizualiza trailerele filmului, pot citi interviuri cu actorii din rolurile principale şi au la dispoziţie gratuit wallpapere şi screensavere cu care să îşi personalizeze telefoanele mobile.

Aplicaţia lansată de Mediafax Mobile Services – divizia din cadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă - este inclusă în secţiunea Meniu/Timp liber a Portalului Orange pe mobil.

Marea Mahmureală 2 poate fi văzut în premieră din 3 iunie în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanţa, Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara).

Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax – cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România - este producător şi furnizor de conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la ştiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzică, ringtonuri). Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete româneşti şi cel dintâi joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film românesc, Supravieţuitorul, şi a lansat prima telenovelă adaptată pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Despre Orange

Orange este lider de piaţă în România cu 10,3 milioane de clienţi şi venituri de 222 milioane de euro în primul trimestru al anului 2011. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 215,9 de milioane de clienţi pe cinci continente.Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile. Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicaţii şi Call Center din 1991. Elicom produce şi operează platforme de servicii cu valoare adăugată pentru operatori de telecomunicaţii, fiind de asemenea agregator de content informaţional şi de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicaţii care activează pe piaţa românească.
Fondată în 1997, Media Sat oferă o paletă largă de servicii şi produse în domeniul telecomunicaţiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixă, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie şi Broadcasting TV şi Radio.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Ioana Chira, PR Manager – ioana.chira@mediafax.ro, 031/82.56.129.

Cuvinte cheie:  Mediafax  Orange  film

Mediafax şi Orange lansează site-ul pe mobil al filmului Marea Mahmureală 2