ID 75855 Achizitie servicii de contabilitate

Bucureşti - 26 mai 2011 - 1. SC MEDIAFAX SA din România în calitate de achizitor, cu sediul în localitatea Bucureşti, Bld Maresal Averescu nr 8-10, sector 1, organizează la punct de lucru in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu Nr 62-66, sector 2, procedura deschisa de achizitie de servicii de contabilitate (expert contabil), conform Instrucţiunii nr. 26 a AMPOSDRU din 31.08.2010 privind efectuarea achizitiilor publice necesare implementarii proiectelor finantate prin POSDRU 2007-2013, respectiv Anexa 1 procedura pentru atribuirea contractelor de achiziţii de produse, servicii sau lucrări finanţate din FSE si din fonduri de la bugetul de stat prin POSDRU 2007-2013, efectuate de către beneficiari sau partenerii acestuia, care nu sunt autorităţi contractante în conformitate cu art. 8 din OUG nr.34/2006, cu modificările si completările ulterioare, sau nu îndeplinesc cumulativ condiţiile prevazute la art.9 lit.c1., in vederea achizitionarii de “Servicii de contabilitate (expert contabil)”.
2. Sursa de finantare din Fondul Social European, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Numărul de identificare al contractului: POSDRU/106/5.1/G/75855. Titlul proiectului: „ Integrare pe piaţa muncii a şomerilor de lungă durată, persoanelor inactive şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă - PERSACT”
3. Specificatii tehnice minime:
Achizitionarea de servicii de contabilitate (expert contabil) se va realiza conform documentatiei anexate prezentului anunt.
4. Data limita pentru solicitarea clarificarilor: 30.05.2011, ora 11:00
Clarificari privind achizitia sau documentatia pentru ofertanti, pot fi obtinute la urmatoarea adresa a achizitorului din Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu Nr 62-66, sector 2, sau prin mail persact@mediafax.ro.
5. Limba de redactare a ofertei: limba romana
6. Pretul va fi exprimat in RON, fara TVA
Pretul ofertei este ferm in RON.
NU se accepta actualizarea pretului contractului.
8.Valabilitatea ofertei: 60 zile
9.Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului de furnizare va fi “pretul cel mai scazut“.
10. Oferta se depune la registratura SC Mediafax S.A. situata in Bucuresti, strada Aurel Vlaicu 62-66, sector 2. Transmiterea se poate face prin posta, curierat sau personal la registratura.
11. Data limita pentru depunerea ofertei : 31.05.2011 ora 12:00
12. Ora, data şi locul deschiderii ofertelor : 31.05.2011 ora 13.00
13. Data publicarii anuntului : 26.05.2011

27.05.2011

CLARIFICARI

SC MEDIAFAX SA cu adresa de contact în Aurel Vlaicu nr 62-66, sector 2, România, beneficiar al finanţării nerambursabile din POSDRU, în baza contractului nr. POSDRU/106/5.1/G/75855, cofinanţat din Fondul Social European si fonduri de la bugetul de stat, precum si din fonduri proprii, in cadrul proiectului „Integrare pe piaţa muncii a şomerilor de lungă durată, persoanelor inactive şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă - PERSACT”, publică prezentele raspunsuri la clarificarile solicitate cu privire la cererea de ofertă pentru achiziţionarea “Servicii de contabilitate (expert contabil)”, raspunsuri insotite de intrebarile adresate, dupa cum urmeaza:

INTREBARE: In fisa de achizitii la “Prezentarea ofertei” se face referire la punctul 4.4. “Dovada capacitatii tehnice: - Formular 6 original semnat si stampilat; se solicita minim 2 contracte derulate in cadrul POSDRU din care 1 finalizat”.

Din punctul nostru de vedere aceasta conditie este restrictiva si discriminatorie, incalcand astfel prevederile instructiunii 26 a AMPOSDRU din 31.08.2010 de la Punctul 4 Principii si reguli.

Pentru atribuirea contractelor de furnizare de produse, servicii sau lucrari finantate prin POSDRU, achizitorul trebuie sa discute urmatoarele principii:

Nedriscriminarea si tratamentul egal reprezinta asigurarea conditiilor de manifestare a concurentei reale, prin stabilirea si aplicarea, oricand pe parcursul atribuirii contractului respectiv, de reguli, cerinte si criterii identice pentru toti operatorii economici, inclusiv prin protejarea informatiilor confidentiale atunci cand este cazul, pentru ca oricare dintre acestia sa poata participa la atribuirea contractului si sa beneficieze de sanse egale de a deveni contractanti (furnizori, prestatori sau executanti de lucrari).

Deoarece experienta similara poate fi dovedita prin contracte similare nu numai POSDRU pot fi si SAPARD spre exemplu.

Fata de cele relatate va rugam sa modificati cerintele astfel incat sa se respecte prevederile instructiunii mentionate anterior, iar in situatia in care veti decide pastrarea acestora in forma actuala sa justificati aceasta decizie.

RASPUNS: Conform INSTRUCTIUNII NR.26 din 31.08.2010 (Anexa 1) privind efectuarea achizitiilor publice necesare implementarii proiectelor finantate prin POSDRU 2007-2013, achizitorul, in vederea asigurarii conditiilor de manifestare a concurentei reale, poate stabili si aplica, oricand pe parcursul atribuirii contractului, reguli, cerinte si criterii identice pentru toti operatorii economici, astfel incat acestia sa participe la atribuirea contractului si sa beneficieze de sanse egale de a deveni contractanti.

Luand in considerare solicitarea operatorului economic si pentru asigurarea unei concurente reale, mentionam ca socotim ca aceptata de achizitor experienta similara dovedita prin minim 2 contracte derulate din fonduri europene, din care 1 finalizat.

INTREBARE: Referitor la achizitia de “Servicii de contabilitate (expertiza contabila) – pentru proiectul finantat din fonduri structural POSDRU “Integrare pe piata muncii a somerilor de lunga durata, persoanelor inactive si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca – PERSACT” POSDRU/106/5.1/G/75855, va rog sa mentionati numarul de luni pentru care trebuie facuta oferta.
RASPUNS: Potrivit documentatiei prezentata de achizitor, durata contractului de achizitie este pana la finalul proiectului, respectiv inclusive luna iulie 2012, asa cum se prevede si la punctul 2.1.4. din documentatie, iar perioada minima de valabilitate a ofertei este de 60 de zile conform punctului 4.3.

01.06.2011

Anunt de anulare achizitie

Anunt de anulare procedura de achizitii pentru servicii de contabilitate (expert contabil)
Anunt de anulare a achizitiei pentru servicii de contabilitate (expert contabil) Cod CPV: 79211000-6 în cadrul proiectului „ Integrare pe piaţa muncii a şomerilor de lungă durată, persoanelor inactive şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă”, POSDRU/106/5.1/G/75855
1. Denumirea si adresa achizitorului: SC MEDIAFAX SA cu punct de lucru in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu Nr 62-66, sector 2
2. Procedura aplicata pentru atribuirea contractului:. Anuntul de achizitie publica de servicii de contabilitate (expert contabil) desfasurata prin procedura de cercetare a pietei a fost publicat pe site-ul www.comunicate.mediafax.biz in data de 26.05.2011
3. Data anularii achizitiei: 01.06.2011.
4. Criteriul de atribuire a contractului de achizitie publica: preţul cel mai scăzut
5. Numarul de oferte primite: 1
6. Motivul anularii: Anulare procedura de cercetare a pietei- studiu al pietei pentru achizitia de servicii de contabilitate (expert contabil) avand in vedere ca oferta primita nu este acceptabila si conforma deoarece depaseste valoarea estimata a contractului de achizitii si in consecinta depaseste limita bugetului alocat acestei achizitii cu mai mult de 10%.

Cuvinte cheie:  Mediafax  anunţ  achiziţie