Anunt achizitie publica servicii de auditare financiara Mediafax SA

Bucureşti - 13 mai 2011 - 1. SC MEDIAFAX SA din România în calitate de achizitor, cu sediul în localitatea Bucuresti, Bld Maresal Averescu nr 8-10, sector 1, organizează la punct de lucru in Bucuresti, Str. AUREL VLAICU Nr 62-66, Sector 2, procedura deschisa, conform Instrucţiunii nr. 26 a AMPOSDRU din 31.08.2010 privind efectuarea achizitiilor publice necesare implementarii proiectelor finantate prin POSDRU 2007-2013, respectiv Anexa 1 procedura pentru atribuirea contractelor de achiziţii de produse, servicii sau lucrări finanţate din FSE si din fonduri de la bugetul de stat prin POSDRU 2007-2013, efectuate de către beneficiari sau partenerii acestuia, care nu sunt autorităţi contractante în conformitate cu art. 8 din OUG nr.34/2006, cu modificările si completările ulterioare, sau nu îndeplinesc cumulativ condiţiile prevazute la art.9 lit.c1., in vederea “Achizitiei de servicii de auditare financiara”.

2. Sursa de finantare din Fondul Social European, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Numărul de identificare al contractului: POSDRU/78/3.2/A/67179. Titlul proiectului: „Asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca pentru angajatii din domeniul media – SSMEDIA”

3. Specificatii tehnice minime:
Achizitionarea de servicii de auditare financiara se va realiza conform documentatiei anexate prezentului anunt.

4. Data limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2011
Clarificari privind achizitia sau documentatia pentru ofertanti, pot fi obtinute la urmatoarea adresa a achizitorului din Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu Nr 62-66, sector 2, sau prin mail la carmen.gugosa@mediafax.ro .

5.Limba de redactare a ofertei: limba romana

6. Pretul va fi exprimat in RON, fara TVA
Pretul ofertei este ferm in RON.
NU se accepta actualizarea pretului contractului.

7.Valabilitatea ofertei: 60 zile

8.Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului de furnizare va fi “pretul cel mai scazut“.

9. Oferta se depune la registratura SC MEDIAFAX SA situata in Bucuresti, Str. AUREL VLAICU Nr 62-66, Sector 2. Transmiterea se poate face prin posta, curierat sau personal la registratura.

10. Data limita pentru depunerea ofertei: 19.05.2011 ora 13:00

11. Ora, data şi locul deschiderii ofertelor: 19.05.2011 ora 15:00

12. Data publicarii anuntului: 13.05.2011

17.05.2011

CLARIFICARI

SC MEDIAFAX SA cu adresa de contact în Aurel Vlaicu nr 62-66, sector 2, România, beneficiar al finanţării nerambursabile din POSDRU, în baza contractului nr. POSDRU/78/3.2/A/67179, cofinanţat din Fondul Social European si fonduri de la bugetul de stat, precum si din fonduri proprii, in cadrul proiectului „ Asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca pentru angajatii din domeniul media – SSMEDIA”, publică prezentul raspuns la clarificarea solicitata cu privire la cererea de ofertă pentru achiziţionarea “Servicii de auditare financiara”, raspuns insotit de intrebarea adresata, dupa cum urmeaza:

INTREBARE: Va adresam urmatoarea solicitare de clarificari cu privire la:
1. Graficul estimativ al cererilor de rambursare
2. Pretul estimat al contractului

RASPUNS: 1. Graficul estimativ de depunere a cererilor de rambursare este urmatorul: iunie 2011, octombrie 2011, ianuarie 2012.
2. Instructiunea nr. 26/31.08.2010 emisa de AMPOSDRU in baza careia se desfasoara prezenta procedura de atribuire nu precizeaza ca achizitorul sa indice operatorilor economici bugetul achizitiei. Avand in vedere cele mai sus mentionate, nu va putem comunica bugetul estimat.

20.05.2011

ANUNT DE ATRIBUIRE
a contractului de „Servicii de auditare financiara”, necesare pentru buna implementare a proiectului „Asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca pentru angajatii din domeniul media – SSMEDIA”, Beneficiar: SC MEDIAFAX SA, ID: POSDRU/78/3.2/A/67179, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3 "Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor"
ACHIZITOR: SC MEDIAFAX SA, Str. AUREL VLAICU Nr 62-66, Sector 2, Bucuresti, e-mail: carmen.gugosa@mediafax.ro; tel: 0318256114, fax: 0318256155